Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arbon FC Saufhampton
Normal Tactiek spongebob
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Mihranyan met een snelle inworp. Kaderli rent richting de bal. Cerrone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaderli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Kaderli probeert naar een medespeler te passen. Doglia rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente haalt uit met een fantastische trap. Quennoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - FC Saufhampton 0:1

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Spycher de bal onder controle te krijgen. Kaderli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spycher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Spycher moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Spycher schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kaderli raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihranyan met een snel genomen vrije trap. Quennoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kohler geeft de bal voor. Inworp. Kaderli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepper rent richting de bal. Lepper geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Brüllmann met de inworp. Doglia is nu in balbezit. Doglia passt de bal met de wreef. Lepper is nu in balbezit. Lepper draait met de bal, schiet en ... Quennoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valente heeft problemen om de bal te vangen. Valente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - FC Saufhampton 0:2

39e minuut.
Cerrone met een sublieme pass. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ... Quennoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Parra probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valente rent richting de bal. Valente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arbon 56%, FC Saufhampton 44%.
FC Arbon - FC Saufhampton 0:2

48e minuut.
Meyer passt de bal in één keer door. Valente is nu in balbezit. Valente geeft een lange en hoge pass. Lepper is nu in balbezit. Lepper schiet op doel. Quennoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lepper rent richting de bal. Paal! Lepper rent richting de bal. Lepper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - FC Saufhampton 0:3

51e minuut.
Pulver geeft een lange en hoge pass. Lepper is nu in balbezit. Lepper geeft een hoge lob. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Valente speelt de bal door. Kohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper verovert de bal door een tackle van achteren. Lepper draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - FC Saufhampton 0:4

62e minuut.
Kaderli geeft een lange en hoge pass. Lepper is nu in balbezit. Lepper geeft de bal voor. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Goldblum rent richting de bal. Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan probeert naar een medespeler te passen. Lepper is nu in balbezit. Lepper draait met de bal, schiet en ... Quennoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Pulver bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulver met een sublieme pass. Valente rent richting de bal. Valente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Parra rent richting de bal. Parra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meyer met een snelle inworp. Pulver geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Lepper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohler is nu in balbezit. Kohler geeft een lange en hoge pass. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper schiet op doel. Quennoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lepper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kohler is nu in balbezit. Lepper rent richting de bal. Lepper schiet op doel. Quennoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - FC Saufhampton 0:5

88e minuut.
Daar is Doglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente onderschept slim de pass. Valente passt de bal met de wreef. Lepper rent richting de bal. Lepper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arbon - FC Saufhampton 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arbon 67%, FC Saufhampton 33%.
FC Arbon - FC Saufhampton 0:6