Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potoly Brighton & Hove Albion
Centrocampo Tactiek 352
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 39.2
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini passt de bal met de wreef. Clauser rent richting de bal. Clauser geeft een hoge lob. Steinmann kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Ónody verovert de bal door een tackle van achteren. Ónody geeft een lange en hoge pass. Učur rent richting de bal. Učur geeft een hoge lob. Contini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 1:0

7e minuut.
Rákos met een sublieme pass. Steinmann rent richting de bal. Steinmann passt de bal met de wreef. Bramerini rent richting de bal. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Učur geeft een hoge lob. Miéville kopt de bal weg. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 2:0

10e minuut.
Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser passt de bal in één keer door. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel. Eichwald probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 3:0

12e minuut.
Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev geeft de bal voor. Bramerini controleert de bal met de borst. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel. Conde Carbo bokst de bal weg. Klungelig pakt Demay de bal. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ónody speelt de bal door. Lenormand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenormand passt de bal in één keer door. Casaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Steinmann rent richting de bal. Miéville rent richting de bal. Steinmann met een sublieme pass. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ónody de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Contini probeert naar een medespeler te passen. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 4:0

41e minuut.
Bramerini passt de bal met de wreef. Daar is Steinmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eichwald de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 5:0

44e minuut.
Contini geeft de bal voor. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenormand rent richting de bal. Clauser onderschept slim de pass. Clauser geeft de bal voor. Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 34%, Brighton & Hove Albion 66%.
Potoly - Brighton & Hove Albion 5:0

48e minuut.
Rodriguez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bramerini de bal onder controle te krijgen. Ónody rent richting de bal. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Učur met een sublieme pass. Contini rent richting de bal. Contini speelt de bal door. Steinmann heeft problemen om de bal te vangen. Steinmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 6:0

54e minuut.
Csoóri is nu in balbezit. Miéville onderschept slim de pass. Miéville speelt de bal door. Daar is Bramerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Contini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eichwald speelt de bal door. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 7:0

58e minuut.
Eichwald geeft een lange en hoge pass. Noev speelt de bal door. Contini probeert naar een medespeler te passen. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser geeft de bal voor. Ónody geeft de bal voor. Contini kopt de bal weg. Klungelig pakt Steinmann de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Contini neemt de hoekschop. Bramerini springt en kopt de bal. Conde Carbo bokst de bal weg. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 8:0

70e minuut.
Obszański kopt de bal weg. Miéville is nu in balbezit. Miéville passt de bal in één keer door. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel. Conde Carbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Rákos rent richting de bal. Rákos geeft de bal voor. Eichwald is nu in balbezit. Steinmann onderschept slim de pass. Steinmann schiet op doel. Conde Carbo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 9:0

85e minuut.
Conde Carbo probeert naar een medespeler te passen. Miéville kopt de bal weg. Eichwald probeert de bal aan de voet te houden. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann schiet op doel. Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 10:0

88e minuut.
Ónody geeft een lange en hoge pass. Clauser met een sublieme pass. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Conde Carbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Brighton & Hove Albion 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 27%, Brighton & Hove Albion 73%.
Potoly - Brighton & Hove Albion 11:0