Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
munmin78 Potoly
Normal Tactiek Centrocampo
33% Balbezit 67%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 49.3
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Fuchs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Clauser met een snelle inworp. Steinmann heeft problemen om de bal te vangen. Steinmann geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Ilg speelt de bal door. Clauser kopt de bal weg. Steinmann speelt de bal door. Contini rent richting de bal. Contini draait met de bal, schiet en ... Ilg bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Potoly 0:1

4e minuut.
Steinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Känzig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steinmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obszański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Potoly 0:2

6e minuut.
Rákos met de inworp. Klungelig pakt Clauser de bal. Clauser geeft de bal voor. Contini maakt een snoekduik en kopt de bal. Ilg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Potoly 0:3

9e minuut.
Steinmann rent richting de bal. Steinmann passt de bal zonder na te denken. Kälin is nu in balbezit. Contini verovert de bal door een tackle van achteren. Contini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Clauser speelt de bal door. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez geeft de bal voor. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Obszański speelt de bal door. Steinmann rent richting de bal. Steinmann probeert naar een medespeler te passen. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kälin kopt de bal weg. Klungelig pakt Fuchs de bal. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Potoly 0:4

15e minuut.
Rákos speelt de bal door. Steinmann rent richting de bal. Steinmann speelt de bal door. Contini is nu in balbezit. Contini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Känzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser verovert de bal door een tackle van achteren. Clauser geeft een lange en hoge pass. Contini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Potoly 0:5

28e minuut.
Inguscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez onderschept slim de pass. Rodriguez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Isaak de bal. Isaak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pascolo probeert de bal aan de voet te houden. Isaak is nu in balbezit. Isaak passt de bal met de wreef. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Obszański speelt de bal door. Clauser heeft problemen om de bal te vangen. Clauser met een sublieme pass. Contini rent richting de bal. Contini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Potoly 0:6

37e minuut.
Ilg trapt de bal weg. Steinmann kopt de bal weg. Daar is Fuchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kälin rent richting de bal. Isaak verovert de bal door een tackle van achteren. Isaak passt de bal zonder na te denken. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini schiet op doel. Ilg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: munmin78 83%, Potoly 17%.
munmin78 - Potoly 0:6

59e minuut.
Kälin heeft problemen om de bal te vangen. Isaak is nu in balbezit. Isaak speelt de bal door. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Rodriguez speelt de bal door. Isaak rent richting de bal. Isaak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Contini de bal. Contini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Contini haalt uit met een fantastische trap. Pascolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Isaak met een sublieme pass. Obszański is nu in balbezit. Obszański passt de bal met de wreef. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Potoly 0:7

72e minuut.
Steinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmann speelt de bal door. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini schiet op doel. Fuchs probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isaak met een snelle inworp. Märki is nu in balbezit. Contini verovert de bal door een tackle van achteren. Contini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Steinmann probeert naar een medespeler te passen. Clauser kan de bal niet met de borst controleren. Clauser geeft een hoge lob. Contini is nu in balbezit. Contini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Isaak met een sublieme pass. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pascolo krijgt een gele kaart. Contini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Steinmann is nu in balbezit. Steinmann geeft de bal voor. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap. Ilg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Potoly 0:8

86e minuut.
Contini heeft problemen om de bal te vangen. Isaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaak probeert naar een medespeler te passen. Contini rent richting de bal. Contini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: munmin78 87%, Potoly 13%.
munmin78 - Potoly 0:8