Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RapidCorzoneso A.C.K. Brighton & Hove Albion
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 31.8
matig Schieten goed
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Radzimski rent richting de bal. Radzimski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pulver de bal. Rychnovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychnovský schiet op doel. Schwaller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Pioch met de inworp. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco geeft een hoge lob. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Popovic is nu in balbezit. Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo geeft een hoge lob. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka geeft de bal voor. Schwaller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RapidCorzoneso A.C.K. - Brighton & Hove Albion 0:1

9e minuut.
Olmo rent richting de bal. Olmo geeft de bal voor. Sorescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... Schwaller bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RapidCorzoneso A.C.K. - Brighton & Hove Albion 0:2

16e minuut.
Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Pedat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka onderschept slim de pass. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap. Estop rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RapidCorzoneso A.C.K. - Brighton & Hove Albion 0:3

17e minuut.
Zaugg met een sublieme pass. Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter speelt de bal door. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popovic met een snelle inworp. Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Neubeck de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ausina kopt de bal weg. Sorescu rent richting de bal. Matter verovert de bal door een tackle van achteren. Matter geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pioch probeert naar een medespeler te passen. Barco is nu in balbezit. Barco passt de bal met de wreef. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RapidCorzoneso A.C.K. - Brighton & Hove Albion 0:4

25e minuut.
Klungelig pakt Matter de bal. Zaugg rent richting de bal. Bobrunka is nu in balbezit. Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rychnovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychnovský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Pioch geeft de bal voor. Pulver heeft problemen om de bal te vangen. Rychnovský is nu in balbezit. Rychnovský haalt uit met een fantastische trap. Schwaller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bobrunka schiet op doel. Klungelig pakt Zürcher de bal. Rychnovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychnovský schiet op doel. Schwaller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RapidCorzoneso A.C.K. - Brighton & Hove Albion 0:5

38e minuut.
Sorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck passt de bal zonder na te denken. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RapidCorzoneso A.C.K. - Brighton & Hove Albion 0:6

42e minuut.
Neubeck rent richting de bal. Daar is Neubeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neubeck geeft een hoge lob. Barco heeft problemen om de bal te vangen. Barco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RapidCorzoneso A.C.K. - Brighton & Hove Albion 0:7

43e minuut.
Neubeck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lixandru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RapidCorzoneso A.C.K. 67%, Brighton & Hove Albion 33%.
RapidCorzoneso A.C.K. - Brighton & Hove Albion 0:7

51e minuut.
Gygax bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu onderschept slim de pass. Sorescu passt de bal in één keer door. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Olmo de bal onder controle te krijgen. Popovic is nu in balbezit. Olmo begaat een overtreding. Olmo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Estop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka verovert de bal door een tackle van achteren. Bobrunka speelt de bal door. Rychnovský rent richting de bal. Rychnovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rychnovský rent richting de bal. Pulver bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychnovský maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rychnovský moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rychnovský schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RapidCorzoneso A.C.K. 67%, Brighton & Hove Albion 33%.
RapidCorzoneso A.C.K. - Brighton & Hove Albion 0:7