Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton & Hove Albion munmin78
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 16.4
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei passt de bal in één keer door. Darbellay controleert de bal met de borst. Sorescu rent richting de bal. Sorescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sorescu speelt de bal door. Pascolo is nu in balbezit. Mięcho verovert de bal door een tackle van achteren. Mięcho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mięcho is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - munmin78 1:0

23e minuut.
Ilg trapt de bal weg van het doel. Pioch kopt de bal weg. Kälin rent richting de bal. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Olmo is nu in balbezit. Olmo geeft een lange en hoge pass. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho haalt uit met een fantastische trap. Ilg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 21%, munmin78 79%.
Brighton & Hove Albion - munmin78 1:0

46e minuut.
Känzig is nu in balbezit. Känzig passt de bal zonder na te denken. Märki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Darbellay rent richting de bal. Sorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sorescu passt de bal in één keer door. Mięcho rent richting de bal. Mięcho haalt uit met een fantastische trap. Ilg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Pascolo heeft problemen om de bal te vangen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pascolo ... Strafschop! Pascolo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cruz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mięcho neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Olmo geeft de bal voor. Mięcho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Märki rent richting de bal. Mięcho verovert de bal door een tackle van achteren. Mięcho draait met de bal, schiet en ... Ilg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

59e minuut.
Känzig rent richting de bal. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei speelt de bal door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lixandru onderschept slim de pass. Lixandru met een sublieme pass. Mięcho is nu in balbezit. Mięcho haalt uit met een fantastische trap. Ilg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - munmin78 2:0

65e minuut.
Hänzi is nu in balbezit. Mięcho verovert de bal door een tackle van achteren. Märki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mięcho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pioch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ilg trapt de bal weg van het doel. Sorescu kopt de bal weg. Känzig is nu in balbezit. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kälin verovert de bal door een tackle van achteren. Kälin geeft de bal voor. Inworp. Cruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olmo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Känzig is nu in balbezit. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Onofrei de bal. Onofrei speelt de bal door. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - munmin78 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 18%, munmin78 82%.
Brighton & Hove Albion - munmin78 3:0