Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
munmin78 Brighton & Hove Albion
Normal Tactiek 352
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 36.1
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Darbellay rent richting de bal. Ausina onderschept slim de pass. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Neculau speelt de bal door. Lenormand rent richting de bal. Lenormand speelt de bal door. Klungelig pakt Casaleiro de bal. Casaleiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck geeft een hoge lob. Casaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaleiro haalt uit met een fantastische trap. Ilg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Brighton & Hove Albion 0:1

15e minuut.
Darbellay rent richting de bal. Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Neculau probeert naar een medespeler te passen. Casaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Brighton & Hove Albion 0:2

19e minuut.
Klungelig pakt Kälin de bal. Lenormand is nu in balbezit. Lenormand passt de bal zonder na te denken. Casaleiro is nu in balbezit. Casaleiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kälin is nu in balbezit. Kälin passt de bal zonder na te denken. Neubeck speelt de bal door. Casaleiro is nu in balbezit. Casaleiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Casaleiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lenormand is nu in balbezit. Lenormand geeft de bal voor. Dimitrov heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Brighton & Hove Albion 0:3

37e minuut.
Dimitrov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rychnovský komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Neubeck met een sublieme pass. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychnovský verovert de bal door een tackle van achteren. Rychnovský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ausina verovert de bal door een tackle van achteren. Ausina geeft een lange en hoge pass. Daar is Känzig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychnovský is nu in balbezit. Rychnovský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kälin is nu in balbezit. Kälin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lenormand met een snelle inworp. Neubeck geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: munmin78 78%, Brighton & Hove Albion 22%.
munmin78 - Brighton & Hove Albion 0:3

48e minuut.
Lenormand geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Känzig de bal. Rychnovský is nu in balbezit. Rychnovský draait met de bal, schiet en ... Ilg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Brighton & Hove Albion 0:4

50e minuut.
Casaleiro is nu in balbezit. Lenormand met een sublieme pass. Klungelig pakt Rychnovský de bal. Rychnovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Brighton & Hove Albion 0:5

52e minuut.
Lenormand is nu in balbezit. Lenormand geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Darbellay de bal. Rychnovský rent richting de bal. Rychnovský draait met de bal, schiet en ... Ilg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Neculau probeert naar een medespeler te passen. Lenormand is nu in balbezit. Lenormand probeert naar een medespeler te passen. Rychnovský is nu in balbezit. Rychnovský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lenormand is nu in balbezit. Lenormand passt de bal met de wreef. Casaleiro heeft problemen om de bal te vangen. Casaleiro haalt uit met een fantastische trap. Ilg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Brighton & Hove Albion 0:6

70e minuut.
Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Neculau met een sublieme pass. Casaleiro rent richting de bal. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kälin rent richting de bal. Kälin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neculau met een snelle inworp. Lenormand geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Basta kopt de bal weg. Darbellay is nu in balbezit. Rychnovský verovert de bal door een tackle van achteren. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Darbellay is nu in balbezit. Ausina verovert de bal door een tackle van achteren. Neubeck speelt de bal door. Casaleiro is nu in balbezit. Casaleiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zurbuchen geeft een lange en hoge pass. Casaleiro heeft problemen om de bal te vangen. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Rychnovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychnovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - Brighton & Hove Albion 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: munmin78 87%, Brighton & Hove Albion 13%.
munmin78 - Brighton & Hove Albion 0:7