Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potoly RapidCorzoneso A.C.K.
Centrocampo Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
45 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 19
very good Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Clauser passt de bal zonder na te denken. Daar is Miéville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miéville speelt de bal door. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 1:0

10e minuut.
Bramerini is nu in balbezit. Bramerini met een sublieme pass. Estop bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann onderschept slim de pass. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pedat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini onderschept slim de pass. Bramerini passt de bal met de wreef. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel. Schwaller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Obszański passt de bal met de wreef. Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser geeft een lange en hoge pass. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Clauser met de inworp. Miéville geeft een lange en hoge pass. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 2:0

20e minuut.
Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Miéville geeft de bal voor. Pulver is nu in balbezit. Isaak verovert de bal door een tackle van achteren. Isaak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grabner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miéville onderschept slim de pass. Miéville passt de bal zonder na te denken. Bramerini heeft problemen om de bal te vangen. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 3:0

24e minuut.
Isaak met een sublieme pass. Bramerini is nu in balbezit. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Clauser kopt de bal weg. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini passt de bal met de wreef. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 4:0

27e minuut.
Isaak met een sublieme pass. Miéville bereikt de bal nog maar net als eerste. Miéville passt de bal zonder na te denken. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 5:0

28e minuut.
Matter is nu in balbezit. Matter passt de bal met de wreef. Zürcher heeft problemen om de bal te vangen. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 6:0

32e minuut.
Bramerini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pulver de bal. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Estop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Clauser zal de hoekschop nemen. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bramerini de bal. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Schwaller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 7:0

36e minuut.
Clauser speelt de bal door. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Miéville speelt de bal door. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel. Schwaller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Steinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmann geeft een hoge lob. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Schwaller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Graser speelt de bal door. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Obszański begaat een overtreding. Obszański krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bramerini heeft problemen om de bal te vangen. Bramerini geeft een lange en hoge pass. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 26%, RapidCorzoneso A.C.K. 74%.
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 7:0

46e minuut.
Matter kopt de bal weg. Rákos met een sublieme pass. Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser geeft de bal voor. Steinmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 8:0

48e minuut.
Pedat probeert naar een medespeler te passen. Bramerini rent richting de bal. Bramerini passt de bal in één keer door. Steinmann controleert de bal met de borst. Steinmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Miéville rent richting de bal. Daar is Steinmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinmann passt de bal in één keer door. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Schwaller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Paal! Grabner heeft problemen om de bal te vangen. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann draait met de bal, schiet en ... Schwaller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 9:0

54e minuut.
Clauser is nu in balbezit. Clauser geeft de bal voor. Steinmann rent richting de bal. Steinmann draait met de bal, schiet en ... Schwaller maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 10:0

57e minuut.
Miéville passt de bal in één keer door. Bramerini rent richting de bal. Bramerini speelt de bal door. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Miéville geeft een hoge lob. Daar is Zürcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann schiet op doel. Schwaller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 11:0

62e minuut.
Graser rent richting de bal. Rákos onderschept slim de pass. Clauser speelt de bal door. Steinmann rent richting de bal. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Schwaller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 12:0

65e minuut.
Obszański met een sublieme pass. Isaak speelt de bal door. Steinmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gygax heeft problemen om de bal te vangen. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini passt de bal in één keer door. Steinmann rent richting de bal. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Schwaller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 13:0

67e minuut.
Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg passt de bal in één keer door. Daar is Grabner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 14:0

69e minuut.
Zaugg rent richting de bal. Učur onderschept slim de pass. Učur geeft de bal voor. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Miéville is nu in balbezit. Miéville met een sublieme pass. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 15:0

72e minuut.
Bramerini onderschept slim de pass. Miéville probeert naar een medespeler te passen. Isaak probeert naar een medespeler te passen. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Pulver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaak rent richting de bal. Isaak geeft een lange en hoge pass. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bramerini controleert de bal met de borst. Schwaller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bramerini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 16:0

76e minuut.
Učur verovert de bal door een tackle van achteren. Učur geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Matter de bal onder controle te krijgen. Clauser rent richting de bal. Clauser geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Miéville rent richting de bal. Miéville geeft de bal voor. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 17:0

83e minuut.
Miéville passt de bal in één keer door. Estop bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann onderschept slim de pass. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Schwaller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 18:0

85e minuut.
Rákos rent richting de bal. Rákos probeert naar een medespeler te passen. Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser geeft een hoge lob. Steinmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 19:0

87e minuut.
Miéville probeert naar een medespeler te passen. Bramerini is nu in balbezit. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Schwaller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 20:0

88e minuut.
Steinmann onderschept slim de pass. Steinmann passt de bal met de wreef. Rodriguez rent richting de bal. Isaak rent richting de bal. Isaak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zürcher de bal. Miéville rent richting de bal. Miéville draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bramerini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 21:0

90e minuut.
Bramerini onderschept slim de pass. Bramerini geeft een lange en hoge pass. Steinmann rent richting de bal. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Schwaller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 22%, RapidCorzoneso A.C.K. 78%.
Potoly - RapidCorzoneso A.C.K. 22:0