Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antoine team FC Lugano 1994
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Dapoto passt de bal zonder na te denken. Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehlmann onderschept slim de pass. Kornmann rent richting de bal. Kornmann schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - FC Lugano 1994 0:1

15e minuut.
Fehlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Fehlmann geeft de bal voor. Poffet probeert de bal aan de voet te houden. Crameri is nu in balbezit. Crameri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pfister speelt de bal door. Kronenberg geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Abächerli de bal onder controle te krijgen. Kornmann is nu in balbezit. Kornmann draait met de bal, schiet en ... Jaussi bokst de bal weg.

25e minuut.
Kronenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyer verovert de bal door een tackle van achteren. Dreyer probeert naar een medespeler te passen. Jaussi is nu in balbezit. Jaussi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Antoine team - FC Lugano 1994 1:1

28e minuut.
Harper speelt de bal door. Kronenberg geeft een hoge lob. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann onderschept slim de pass. Kornmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - FC Lugano 1994 1:2

30e minuut.
Inworp. Paganini met de inworp. Kopp rent richting de bal. Fehlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Fehlmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoine team 41%, FC Lugano 1994 59%.
Antoine team - FC Lugano 1994 1:2

55e minuut.
Dreyer passt de bal in één keer door. Kopp rent richting de bal. Kopp speelt de bal door. Kornmann rent richting de bal. Kornmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - FC Lugano 1994 1:3

70e minuut.
Stadelmann is nu in balbezit. Stadelmann geeft een lange en hoge pass. Bezzola heeft problemen om de bal te vangen. Poffet is nu in balbezit. Poffet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pfister passt de bal zonder na te denken. Fehlmann rent richting de bal. Kopp onderschept slim de pass. Kornmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kornmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paganini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stadelmann rent richting de bal. Stadelmann geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Von Ballmoos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoine team 46%, FC Lugano 1994 54%.
Antoine team - FC Lugano 1994 1:3