Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potoly trepiedi
Centrocampo Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
10% Spel op eigen helft 90%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pink kopt de bal weg. Miéville rent richting de bal. Miéville passt de bal zonder na te denken. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Isaak kopt de bal weg. Kern rent richting de bal. Miéville onderschept slim de pass. Miéville passt de bal zonder na te denken. Isaak geeft een lange en hoge pass. Deriva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luginbühl is nu in balbezit. Steinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini rent richting de bal. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bramerini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arni de bal onder controle te krijgen. Clauser is nu in balbezit. Clauser geeft de bal voor. Steinmann springt en kopt de bal. Deriva bokst de bal weg.

9e minuut.
Steinmann rent richting de bal. Isaak rent richting de bal. Isaak geeft de bal voor. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 1:0

12e minuut.
Steinmann rent richting de bal. Steinmann passt de bal zonder na te denken. Miéville bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 2:0

17e minuut.
Clauser geeft een hoge lob. Deriva probeert naar een medespeler te passen. Miéville kopt de bal weg. Steinmann heeft problemen om de bal te vangen. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 3:0

21e minuut.
Daar is Miéville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramerini rent richting de bal. Bramerini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Steinmann de bal. Steinmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Steinmann passt de bal met de wreef. Miéville kan de bal niet met de borst controleren. Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Miéville onderschept slim de pass. Miéville passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Steinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmann passt de bal met de wreef. Arni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini onderschept slim de pass. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 4:0

32e minuut.
Rodriguez kopt de bal weg. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross rent richting de bal. Steinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noev met de inworp. Isaak geeft een hoge lob. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arni trapt de bal weg van het doel. Di Jorio kopt de bal weg. Daar is Steinmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 5:0

43e minuut.
Pink heeft problemen om de bal te vangen. Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser probeert naar een medespeler te passen. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel. Deriva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bramerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 13%, trepiedi 87%.
Potoly - trepiedi 6:0

46e minuut.
Steinmann rent richting de bal. Steinmann passt de bal zonder na te denken. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini schiet op doel. Deriva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 7:0

48e minuut.
Lory passt de bal in één keer door. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Bramerini rent richting de bal. Bramerini geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Steinmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rodriguez speelt de bal door. Isaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaak met een sublieme pass. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Isaak de bal. Fey rent richting de bal. Isaak onderschept slim de pass. Isaak geeft een lange en hoge pass. Bramerini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 8:0

54e minuut.
Clauser met een snelle inworp. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Isaak is nu in balbezit. Isaak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Deriva maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Spielmann kopt de bal weg. Miéville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 9:0

59e minuut.
Steinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Luginbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steinmann. Luginbühl roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Luginbühl kan niet meer verder spelen. Cavalli komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Doeltrap. Deriva trapt de bal weg. Isaak kopt de bal weg. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Deriva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Isaak met een sublieme pass. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalli is nu in balbezit. Steinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cavalli is nu in balbezit. Steinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmann geeft een lange en hoge pass. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bramerini onderschept slim de pass. Bramerini met een sublieme pass. Miéville is nu in balbezit. Miéville passt de bal zonder na te denken. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Isaak zal de hoekschop nemen. Daar is Bramerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cavalli kopt de bal weg. Miéville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miéville passt de bal zonder na te denken. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 10:0

76e minuut.
Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez passt de bal in één keer door. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Deriva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 11:0

78e minuut.
Obszański kopt de bal weg. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser onderschept slim de pass. Clauser geeft de bal voor. Steinmann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bramerini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miéville speelt de bal door. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Deriva probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Bramerini heeft problemen om de bal te vangen. Bramerini passt de bal zonder na te denken. Miéville met een sublieme pass. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Clauser passt de bal met de wreef. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini met een sublieme pass. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - trepiedi 12:0

89e minuut.
Arni kopt de bal weg. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann geeft de bal voor. Bramerini rent richting de bal. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 6%, trepiedi 94%.
Potoly - trepiedi 12:0