Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton & Hove Albion Antoine team
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 17.1
solid Schieten weak
average Passen hopeless
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Lenormand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenormand probeert naar een medespeler te passen. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov draait met de bal, schiet en ... Jaussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 1:0

13e minuut.
Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov speelt de bal door. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 2:0

16e minuut.
Daar is Nibbler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka passt de bal in één keer door. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Neculau passt de bal zonder na te denken. Lenormand geeft de bal voor. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 3:0

21e minuut.
Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka geeft de bal voor. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap. Jaussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov passt de bal in één keer door. Bobrunka heeft problemen om de bal te vangen. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap. Jaussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lenormand zal de hoekschop nemen. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck onderschept slim de pass. Neubeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 4:0

28e minuut.
Bobrunka passt de bal in één keer door. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap. Abächerli probeert de bal aan de voet te houden. Jaussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 5:0

29e minuut.
Basta met een sublieme pass. Klungelig pakt Neubeck de bal. Neubeck passt de bal in één keer door. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 6:0

30e minuut.
Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp probeert naar een medespeler te passen. Paganini rent richting de bal. Dimitrov verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka met een sublieme pass. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 7:0

42e minuut.
Ausina geeft een lange en hoge pass. Poffet rent richting de bal. Lenormand begaat een overtreding. Lenormand krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lenormand passt de bal in één keer door. Daar is Basta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basta passt de bal met de wreef. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 28%, Antoine team 72%.
Brighton & Hove Albion - Antoine team 7:0

48e minuut.
Neubeck kopt de bal weg. Basta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basta met een sublieme pass. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov schiet op doel. Jaussi bokst de bal weg.

51e minuut.
Christ verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenormand met een snelle inworp. Neubeck is nu in balbezit. Neubeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Christ geeft een hoge lob. Inworp. Lenormand met een snelle inworp. Neubeck is nu in balbezit. Neubeck geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Christ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka passt de bal zonder na te denken. Dimitrov heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 8:0

67e minuut.
Dimitrov passt de bal in één keer door. Neubeck rent richting de bal. Neubeck haalt uit met een fantastische trap. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 9:0

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaussi met een harde bal richting middenveld. Neubeck kopt de bal weg. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Neculau kopt de bal weg. Abächerli heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov schiet op doel. Jaussi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Harper probeert naar een medespeler te passen. Ónody is nu in balbezit. Neculau speelt de bal door. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jaussi trapt de bal weg van het doel. Neubeck kopt de bal weg. Abächerli heeft problemen om de bal te vangen. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 10:0

81e minuut.
Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka is nu in balbezit. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck schiet op doel. Jaussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 11:0

83e minuut.
Christ met een sublieme pass. Basta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basta met een sublieme pass. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Antoine team 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 14%, Antoine team 86%.
Brighton & Hove Albion - Antoine team 12:0