Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
munmin78 FC Lugano 1994
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Von Ballmoos de bal. Tell is nu in balbezit. Von Ballmoos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Von Ballmoos krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Darbellay rent richting de bal. Kronenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronenberg met een sublieme pass. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Zurbuchen rent richting de bal. Turri onderschept slim de pass. Turri passt de bal in één keer door. Kornmann rent richting de bal. Kornmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfen speelt de bal door. Greco is nu in balbezit. Greco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Greco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Ballmoos verovert de bal door een tackle van achteren. Von Ballmoos probeert naar een medespeler te passen. Kornmann rent richting de bal. Kornmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - FC Lugano 1994 0:1

40e minuut.
Turri rent richting de bal. Fehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbuchen begaat een overtreding. Zurbuchen krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Darbellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehlmann onderschept slim de pass. Fehlmann passt de bal in één keer door. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
munmin78 - FC Lugano 1994 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: munmin78 69%, FC Lugano 1994 31%.
munmin78 - FC Lugano 1994 0:2

47e minuut.
Zurbuchen rent richting de bal. Kornmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pascolo rent richting de bal. Kornmann is nu in balbezit. Kornmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dapoto met een snelle inworp. Fehlmann rent richting de bal. Darbellay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fehlmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fehlmann zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kornmann rent richting de bal. Pascolo onderschept slim de pass. Darbellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Fehlmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fehlmann rent richting de bal. Darbellay verovert de bal door een tackle van achteren. Kronenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kronenberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: munmin78 59%, FC Lugano 1994 41%.
munmin78 - FC Lugano 1994 0:2