Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rea Caneggio RapidCorzoneso A.C.K.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Pedat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedat geeft de bal voor. Matter heeft problemen om de bal te vangen. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg haalt uit met een fantastische trap. Zangger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Plüss rent richting de bal. Matter verovert de bal door een tackle van achteren. Matter speelt de bal door. Zaugg rent richting de bal. Zaugg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rea Caneggio - RapidCorzoneso A.C.K. 0:1

32e minuut.
Latour is nu in balbezit. Zaugg is nu in balbezit. Met opzet legt Latour zijn tegenspeler op de grond. Latour krijgt een gele kaart. Zaugg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gygax zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Graser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zwahlen. Zwahlen krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Plüss is nu in balbezit. Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Plüss rent richting de bal. Matter verovert de bal door een tackle van achteren. Matter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rea Caneggio - RapidCorzoneso A.C.K. 0:2

41e minuut.
Klungelig pakt Schnudery de bal. Graser onderschept slim de pass. Graser met een sublieme pass. Daar is Zaugg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaugg schiet op doel. Zangger bokst de bal weg. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rea Caneggio - RapidCorzoneso A.C.K. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rea Caneggio 64%, RapidCorzoneso A.C.K. 36%.
Rea Caneggio - RapidCorzoneso A.C.K. 0:3

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Oligati de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graser geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Popovic rent richting de bal. Popovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rea Caneggio - RapidCorzoneso A.C.K. 0:4

73e minuut.
Graser is nu in balbezit. Graser met een sublieme pass. Daar is Leibundgut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Schnudery bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaugg. Schnudery is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Latour zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zürcher rent richting de bal. Zuber onderschept slim de pass. Zuber haalt uit met een fantastische trap. Schwaller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rea Caneggio - RapidCorzoneso A.C.K. 1:4

84e minuut.
Grabner rent richting de bal. Grabner geeft een hoge lob. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg draait met de bal, schiet en ... Zangger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rea Caneggio - RapidCorzoneso A.C.K. 1:5

86e minuut.
Zuber met een sublieme pass. Pedat is nu in balbezit. Pedat speelt de bal door. Zaugg rent richting de bal. Zaugg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rea Caneggio 61%, RapidCorzoneso A.C.K. 39%.
Rea Caneggio - RapidCorzoneso A.C.K. 1:5