Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton & Hove Albion trepiedi
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 16.7
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Luginbühl geeft een hoge lob. Pioch is nu in balbezit. Pioch speelt de bal door. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Deriva speelt de bal door. Neculau kopt de bal weg. Klungelig pakt Kern de bal. Rychnovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychnovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - trepiedi 1:0

19e minuut.
Rychnovský met een sublieme pass. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka passt de bal in één keer door. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rychnovský rent richting de bal. Rychnovský passt de bal in één keer door. Arni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychnovský onderschept slim de pass. Rychnovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Neculau passt de bal met de wreef. Neubeck is nu in balbezit. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - trepiedi 2:0

45e minuut.
Pioch met een snelle inworp. Rychnovský is nu in balbezit. Rychnovský geeft een lange en hoge pass. Bobrunka heeft problemen om de bal te vangen. Bobrunka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - trepiedi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 28%, trepiedi 72%.
Brighton & Hove Albion - trepiedi 3:0

49e minuut.
Rychnovský rent richting de bal. Rychnovský passt de bal met de wreef. Daar is Arni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - trepiedi 4:0

55e minuut.
Pioch geeft een lange en hoge pass. Dimitrov rent richting de bal. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... Deriva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - trepiedi 5:0

56e minuut.
Neubeck met een sublieme pass. Rychnovský speelt de bal door. Bobrunka rent richting de bal. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bobrunka passt de bal in één keer door. Neubeck rent richting de bal. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck verovert de bal door een tackle van achteren. Neubeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Basta probeert naar een medespeler te passen. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka passt de bal in één keer door. Rychnovský is nu in balbezit. Rychnovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Neubeck heeft problemen om de bal te vangen. Rychnovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychnovský speelt de bal door. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Neculau geeft de bal voor. Rychnovský rent richting de bal. Arni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arni krijgt een gele kaart. Rychnovský raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rychnovský kan niet meer verder spelen. Hartmann komt het veld opgelopen. Neubeck legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Deriva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - trepiedi 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 16%, trepiedi 84%.
Brighton & Hove Albion - trepiedi 6:0