Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rea Caneggio munmin78
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Känzig met de inworp. Daar is Darbellay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landolf begaat een overtreding. Landolf krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Schmatzer met een sublieme pass. Zuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Landolf is nu in balbezit. Landolf draait met de bal, schiet en ... Ilg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rea Caneggio - munmin78 1:0

30e minuut.
Kämpfen kopt de bal weg. Hänzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänzi speelt de bal door. Greco is nu in balbezit. Greco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Märki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Greco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leibundgut bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänzi rent richting de bal. Hänzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pascolo passt de bal zonder na te denken. Märki is nu in balbezit. Landolf begaat een overtreding. Märki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Märki kan niet meer verder spelen. Zurbuchen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rea Caneggio 57%, munmin78 43%.
Rea Caneggio - munmin78 1:0

66e minuut.
Landolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbuchen onderschept slim de pass. Zurbuchen geeft een lange en hoge pass. Greco is nu in balbezit. Greco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Darbellay onderschept slim de pass. Hänzi is nu in balbezit. Hänzi met een sublieme pass. Greco is nu in balbezit. Greco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Latour onderschept slim de pass. Latour probeert naar een medespeler te passen. Zurbuchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuber onderschept slim de pass. Zuber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rea Caneggio 47%, munmin78 53%.
Rea Caneggio - munmin78 1:0