Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trepiedi munmin78
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Gross is nu in balbezit. Hänzi verovert de bal door een tackle van achteren. Hänzi met een sublieme pass. Greco rent richting de bal. Greco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hänzi kopt de bal weg. Greco is nu in balbezit. Gross rent richting de bal. Hänzi verovert de bal door een tackle van achteren. Hänzi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Di Jorio rent richting de bal. Di Jorio met een sublieme pass. Sesa is nu in balbezit. Sesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trepiedi - munmin78 1:0

42e minuut.
Gross speelt de bal door. Hänzi is nu in balbezit. Kern maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kern moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kern schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Daar is Märki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hänzi rent richting de bal. Hänzi passt de bal met de wreef. Greco heeft problemen om de bal te vangen. Greco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Hänzi onderschept slim de pass. Hänzi passt de bal in één keer door. Luginbühl rent richting de bal. Luginbühl geeft een lange en hoge pass. Hänzi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trepiedi 51%, munmin78 49%.
trepiedi - munmin78 1:0

62e minuut.
Kälin met een snelle inworp. Klungelig pakt Märki de bal. Märki passt de bal in één keer door. Hänzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänzi schiet op doel. Deriva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Lory bereikt de bal nog maar net als eerste. Lory passt de bal zonder na te denken. Daar is Märki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sesa is nu in balbezit. Sesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trepiedi - munmin78 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trepiedi 49%, munmin78 51%.
trepiedi - munmin78 2:0