Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antoine team RapidCorzoneso A.C.K.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Schlittler speelt de bal door. Klungelig pakt Mobwete de bal. Matter onderschept slim de pass. Zaugg rent richting de bal. Zaugg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Schwaller met een sublieme pass. Laret kopt de bal weg. Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg verovert de bal door een tackle van achteren. Zaugg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Graser speelt de bal door. Zaugg heeft problemen om de bal te vangen. Kopp verovert de bal door een tackle van achteren. Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nibbler met een harde bal richting middenveld. Popovic kopt de bal weg. Abächerli kan de bal niet met de borst controleren. Matter is nu in balbezit. Matter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Laret is nu in balbezit. Laret geeft de bal voor. Paganini probeert de bal aan de voet te houden. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - RapidCorzoneso A.C.K. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoine team 63%, RapidCorzoneso A.C.K. 37%.
Antoine team - RapidCorzoneso A.C.K. 0:1

67e minuut.
Gygax bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper begaat een overtreding. Matter wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Matter kan niet meer verder spelen. Sordet komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pedat geeft een hoge lob. Christ heeft problemen om de bal te vangen. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet draait met de bal, schiet en ... Nibbler probeert de bal aan de voet te houden. Jaussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoine team 72%, RapidCorzoneso A.C.K. 28%.
Antoine team - RapidCorzoneso A.C.K. 0:1