Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RapidCorzoneso A.C.K. Antoine team
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.9
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Gygax speelt de bal door. Matter rent richting de bal. Matter speelt de bal door. Zaugg heeft problemen om de bal te vangen. Zaugg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RapidCorzoneso A.C.K. - Antoine team 1:0

9e minuut.
Gygax speelt de bal door. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nibbler probeert de bal met de borst te controleren. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jaussi trapt de bal weg. Daar is Dreyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Poffet met een sublieme pass. Dreyer met een sublieme pass. Grabner heeft problemen om de bal te vangen. Schlittler is nu in balbezit. Schlittler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Stadelmann onderschept slim de pass. Stadelmann geeft een hoge lob. Poffet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mobwete rent richting de bal. Mobwete haalt uit met een fantastische trap. Schwaller bokst de bal weg.

22e minuut.
Grabner is nu in balbezit. Grabner geeft de bal voor. Kopp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaugg is nu in balbezit. Zaugg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grabner rent richting de bal. Grabner passt de bal zonder na te denken. Zaugg rent richting de bal. Zaugg draait met de bal, schiet en ... Jaussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RapidCorzoneso A.C.K. - Antoine team 2:0

32e minuut.
Dreyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abächerli de bal. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nibbler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gygax probeert naar een medespeler te passen. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg onderschept slim de pass. Zaugg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RapidCorzoneso A.C.K. 49%, Antoine team 51%.
RapidCorzoneso A.C.K. - Antoine team 2:0

47e minuut.
Dreyer onderschept slim de pass. Dreyer met een sublieme pass. Mobwete is nu in balbezit. Schlittler rent richting de bal. Schlittler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pedat geeft een lange en hoge pass. Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp passt de bal zonder na te denken. Mobwete bereikt de bal nog maar net als eerste. Mobwete draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kopp rent richting de bal. Grabner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grabner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grabner kan niet meer verder spelen. Laret komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Matter is nu in balbezit. Matter met een sublieme pass. Zaugg rent richting de bal. Matter rent richting de bal. Matter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gygax passt de bal in één keer door. Popovic is nu in balbezit. Popovic probeert naar een medespeler te passen. Zaugg rent richting de bal. Zaugg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RapidCorzoneso A.C.K. - Antoine team 3:0

70e minuut.
Rosa rent richting de bal. Kopp is nu in balbezit. Popovic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popovic krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Kopp probeert de bal met de borst te controleren. Matter rent richting de bal. Dreyer begaat een overtreding. Dreyer krijgt een gele kaart. Matter wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Matter kan niet meer verder spelen. Sordet komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RapidCorzoneso A.C.K. 51%, Antoine team 49%.
RapidCorzoneso A.C.K. - Antoine team 3:0