Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton & Hove Albion Rea Caneggio
352 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 15.6
solide Schieten zwak
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ónody heeft problemen om de bal te vangen. Ónody geeft een lange en hoge pass. Schnudery rent richting de bal. Bobrunka onderschept slim de pass. Bobrunka speelt de bal door. Zangger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Rea Caneggio 1:0

31e minuut.
Vögelin geeft de bal voor. Inworp. Basta met de inworp. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Bobrunka de bal. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Andrino passt de bal zonder na te denken. Daar is Bobrunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobrunka passt de bal met de wreef. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 28%, Rea Caneggio 72%.
Brighton & Hove Albion - Rea Caneggio 1:0

54e minuut.
Leibundgut geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zwahlen met een snelle inworp. Andrino is nu in balbezit. Met opzet legt Landolf zijn tegenspeler op de grond. Andrino roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Andrino kan niet meer verder spelen. Neubeck komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Neculau kopt de bal weg. Daar is Neubeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neubeck passt de bal met de wreef. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Rea Caneggio 2:0

69e minuut.
Ausina rent richting de bal. Ausina passt de bal met de wreef. Daar is Basta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basta geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Rea Caneggio 3:0

73e minuut.
Bobrunka verovert de bal door een tackle van achteren. Bobrunka geeft de bal voor. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov schiet op doel. Zangger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Rea Caneggio 4:0

80e minuut.
Schmatzer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hofstetter komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zuber controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ausina neemt vlug de vrije trap. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov draait met de bal, schiet en ... Zangger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Schminker rent richting de bal. Met opzet legt Ausina zijn tegenspeler op de grond. Schminker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schminker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Demay kopt de bal weg. Neubeck met een sublieme pass. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Oligati rent richting de bal. Oligati geeft een hoge lob. Neculau kopt de bal weg. Daar is Dimitrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Latour bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck verovert de bal door een tackle van achteren. Neubeck passt de bal zonder na te denken. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Rea Caneggio 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 17%, Rea Caneggio 83%.
Brighton & Hove Albion - Rea Caneggio 5:0