Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lugano 1994 Brighton & Hove Albion
Normal Tactiek 352
34% Balbezit 66%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten solide
hopeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Ónody passt de bal zonder na te denken. Bezzola rent richting de bal. Dimitrov onderschept slim de pass. Dimitrov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lugano 1994 - Brighton & Hove Albion 0:1

7e minuut.
Basta rent richting de bal. Basta met een sublieme pass. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap. Rasch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... Turri controleert de bal met de borst. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lugano 1994 - Brighton & Hove Albion 0:2

10e minuut.
Dimitrov is nu in balbezit. Kornmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov begaat een overtreding. Kornmann raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Ausina rent richting de bal. Fehlmann is nu in balbezit. Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Neculau geeft de bal voor. Bobrunka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Andrino met een sublieme pass. Lenormand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenormand geeft een lange en hoge pass. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap. Rasch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lugano 1994 - Brighton & Hove Albion 0:3

20e minuut.
Turri geeft een lange en hoge pass. Basta probeert de bal aan de voet te houden. Demay geeft de bal voor. Klungelig pakt Dimitrov de bal. Dimitrov draait met de bal, schiet en ... Rasch bokst de bal weg.

22e minuut.
Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronenberg rent richting de bal. Bobrunka onderschept slim de pass. Bobrunka geeft een lange en hoge pass. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

30e minuut.
Rasch speelt de bal door. Andrino is nu in balbezit. Andrino passt de bal in één keer door. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lugano 1994 - Brighton & Hove Albion 0:4

33e minuut.
Daar is Andrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrino geeft de bal voor. Lenormand geeft een lange en hoge pass. Dimitrov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rasch trapt de bal weg. Ausina kopt de bal weg. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lugano 1994 - Brighton & Hove Albion 0:5

36e minuut.
Klungelig pakt Lenormand de bal. Lenormand geeft een hoge lob. Daar is Pfister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lugano 1994 - Brighton & Hove Albion 0:6

37e minuut.
Bobrunka speelt de bal door. Lenormand speelt de bal door. Dimitrov rent richting de bal. Andrino rent richting de bal. Andrino draait met de bal, schiet en ... Rasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Bobrunka de bal. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lugano 1994 83%, Brighton & Hove Albion 17%.
FC Lugano 1994 - Brighton & Hove Albion 0:6

49e minuut.
Ónody geeft een hoge lob. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka begaat een overtreding. Von Ballmoos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Von Ballmoos kan niet meer verder spelen. Bobrunka speelt de bal door. Kraft komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Eichwald geeft een hoge lob. Dimitrov kopt de bal weg. Klungelig pakt Pfister de bal. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lenormand is nu in balbezit. Bobrunka rent richting de bal. Lenormand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenormand met een sublieme pass. Daar is Dimitrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lenormand zal de hoekschop nemen. Dimitrov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau geeft een hoge lob. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap. Rasch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lugano 1994 - Brighton & Hove Albion 0:7

59e minuut.
Neculau geeft de bal voor. Klungelig pakt Basta de bal. Basta geeft een lange en hoge pass. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lenormand geeft een lange en hoge pass. Bezzola kopt de bal weg. Basta met een sublieme pass. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kraft geeft een hoge lob. Ónody kopt de bal weg. Kronenberg is nu in balbezit. Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Neculau geeft een lange en hoge pass. Rasch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau probeert naar een medespeler te passen. Lenormand geeft een hoge lob. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov draait met de bal, schiet en ... Rasch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lugano 1994 - Brighton & Hove Albion 0:8

81e minuut.
Neculau onderschept slim de pass. Neculau met een sublieme pass. Andrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka heeft problemen om de bal te vangen. Bobrunka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Neculau speelt de bal door. Dimitrov met een sublieme pass. Andrino speelt de bal door. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lugano 1994 69%, Brighton & Hove Albion 31%.
FC Lugano 1994 - Brighton & Hove Albion 0:8