Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OC Kriessern Lucky Bastards FC
442 Tactiek Trainee
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 11.7
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Colombo passt de bal met de wreef. Rosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Cupertino de bal. Immersi is nu in balbezit. Immersi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Zuber trapt de bal weg. Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Immersi is nu in balbezit. Immersi draait met de bal, schiet en ... Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colombo is nu in balbezit. Colombo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Favre is nu in balbezit. Boyajyan met een sublieme pass. Immersi is nu in balbezit. Immersi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 1:0

14e minuut.
Cupertino is nu in balbezit. Klingler speelt de bal door. Colombo is nu in balbezit. Colombo schiet op doel. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 2:0

17e minuut.
Veuillet rent richting de bal. Veuillet met een sublieme pass. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 3:0

20e minuut.
Boyajyan onderschept slim de pass. Boyajyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aufdermauer met een snelle inworp. Immersi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Immersi is nu in balbezit. Immersi probeert naar een medespeler te passen. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 4:0

28e minuut.
Veuillet speelt de bal door. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo met een sublieme pass. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi haalt uit met een fantastische trap. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 5:0

34e minuut.
Veuillet is nu in balbezit. Veuillet met een sublieme pass. Immersi rent richting de bal. Immersi draait met de bal, schiet en ... Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 6:0

36e minuut.
Veuillet speelt de bal door. Immersi is nu in balbezit. Immersi probeert naar een medespeler te passen. Colombo rent richting de bal. Colombo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cupertino geeft de bal voor. Inworp. Veuillet met een snelle inworp. Colombo rent richting de bal. Colombo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colombo is nu in balbezit. Colombo schiet op doel. Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Immersi de bal. Rosa is nu in balbezit. Rosa met een sublieme pass. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 7:0

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aufdermauer zal de hoekschop nemen. Immersi rent richting de bal. Colombo is nu in balbezit. Colombo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Kriessern 18%, Lucky Bastards FC 82%.
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 7:0

46e minuut.
Bravo geeft de bal voor. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler met een sublieme pass. Veuillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Veuillet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 8:0

48e minuut.
Bravo geeft een lange en hoge pass. Veuillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Veuillet passt de bal zonder na te denken. Rosa kan de bal niet met de borst controleren. Rosa haalt uit met een fantastische trap. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Immersi is nu in balbezit. Immersi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rosa onderschept slim de pass. Klingler is nu in balbezit. Klingler met een sublieme pass. Colombo is nu in balbezit. Colombo speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Rosa passt de bal zonder na te denken. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo speelt de bal door. Immersi is nu in balbezit. Immersi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 9:0

69e minuut.
Immersi rent richting de bal. Immersi met een sublieme pass. Veuillet is nu in balbezit. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 10:0

72e minuut.
Bravo speelt de bal door. Cupertino rent richting de bal. Klingler verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal met de wreef. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Colombo rent richting de bal. Colombo speelt de bal door. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi schiet op doel. Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 11:0

86e minuut.
Aufdermauer met een snelle inworp. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi passt de bal zonder na te denken. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa schiet op doel. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colombo rent richting de bal. Colombo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Kriessern 12%, Lucky Bastards FC 88%.
OC Kriessern - Lucky Bastards FC 11:0