Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OC Kriessern FC Sturm
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Immersi passt de bal zonder na te denken. Colombo is nu in balbezit. Spaltinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colombo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klingler neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menezes met een sublieme pass. Schiesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Menezes met een sublieme pass. Tatti is nu in balbezit. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatti verovert de bal door een tackle van achteren. Tatti geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - FC Sturm 0:1

22e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. Veuillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Veuillet passt de bal zonder na te denken. Immersi is nu in balbezit. Immersi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Kriessern 58%, FC Sturm 42%.
OC Kriessern - FC Sturm 0:1

63e minuut.
Taisch is nu in balbezit. Menezes verovert de bal door een tackle van achteren. Menezes met een sublieme pass. Schiesser is nu in balbezit. Schiesser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Krummenacher rent richting de bal. Krummenacher geeft een lange en hoge pass. Meistermacher probeert naar een medespeler te passen. Schiesser rent richting de bal. Schiesser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OC Kriessern - FC Sturm 0:2

85e minuut.
Veuillet rent richting de bal. Veuillet met een sublieme pass. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OC Kriessern 65%, FC Sturm 35%.
OC Kriessern - FC Sturm 0:2