Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sturm OC Kriessern
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krummenacher speelt de bal door. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - OC Kriessern 0:1

11e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa passt de bal met de wreef. Immersi rent richting de bal. Immersi draait met de bal, schiet en ... Amacker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - OC Kriessern 0:2

24e minuut.
Amacker trapt de bal weg. Nussbaum rent richting de bal. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum onderschept slim de pass. Nussbaum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 58%, OC Kriessern 42%.
FC Sturm - OC Kriessern 0:2

49e minuut.
Taisch rent richting de bal. Taisch geeft een lange en hoge pass. Mc Donald is nu in balbezit. Immersi onderschept slim de pass. Immersi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fey is nu in balbezit. Colombo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fey. Fey krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Fey geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meistermacher de bal. Schiesser rent richting de bal. Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Spaltinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaltinger speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Nussbaum de bal onder controle te krijgen. Schiesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 71%, OC Kriessern 29%.
FC Sturm - OC Kriessern 0:2