Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppinoss HGFGBG
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 17.8
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Chinelinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chinelinho speelt de bal door. Nägeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi onderschept slim de pass. Gimmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ferreira Jaines speelt de bal door. Borer rent richting de bal. Borer geeft een hoge lob. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Calo speelt de bal door. Chinelinho is nu in balbezit. Marazzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chinelinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chinelinho legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - HGFGBG 1:0

18e minuut.
Marazzi kopt de bal weg. Gimmi heeft problemen om de bal te vangen. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... Kämpfen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - HGFGBG 2:0

32e minuut.
Fry probeert naar een medespeler te passen. Gimmi is nu in balbezit. Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho onderschept slim de pass. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - HGFGBG 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppinoss 35%, HGFGBG 65%.
Peppinoss - HGFGBG 3:0

56e minuut.
Godenzi heeft problemen om de bal te vangen. Gimmi is nu in balbezit. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... Kämpfen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - HGFGBG 4:0

60e minuut.
Gimmi rent richting de bal. Vernaz is nu in balbezit. Gimmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gimmi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Silber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silber geeft een lange en hoge pass. Gämperle is nu in balbezit. Gimmi onderschept slim de pass. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppinoss - HGFGBG 5:0

76e minuut.
Perdono probeert naar een medespeler te passen. Polli rent richting de bal. Silber verovert de bal door een tackle van achteren. Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Silber geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kämpfen trapt de bal weg. Godenzi kopt de bal weg. Marazzi probeert de bal aan de voet te houden. Chinelinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Calo probeert naar een medespeler te passen. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi passt de bal met de wreef. Chinelinho is nu in balbezit. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppinoss 24%, HGFGBG 76%.
Peppinoss - HGFGBG 5:0