Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messi 123 boban
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Tochtermann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Freistoss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fink de bal. Fink schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zarn passt de bal met de wreef. Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Isenschmid passt de bal met de wreef. Fink is nu in balbezit. Fink schiet op doel. Schneeberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Isenschmid geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fink de bal onder controle te krijgen. Isenschmid is nu in balbezit. Isenschmid geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zarn kan de bal niet met de borst controleren. Fink rent richting de bal. Fink passt de bal zonder na te denken. Glanzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Glanzmann haalt uit met een fantastische trap. Schneeberger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - boban 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 46%, boban 54%.
Messi 123 - boban 1:0

58e minuut.
Mahler onderschept slim de pass. Mahler speelt de bal door. Zarn is nu in balbezit. Nuzzolo onderschept slim de pass. Nuzzolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Isenschmid passt de bal in één keer door. Nuzzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzolo geeft een hoge lob. Glanzmann heeft problemen om de bal te vangen. Glanzmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nuzzolo verovert de bal door een tackle van achteren. Nuzzolo geeft een lange en hoge pass. Möckli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glanzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Glanzmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Isenschmid is nu in balbezit. Glanzmann onderschept slim de pass. Glanzmann met een sublieme pass. Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi 123 - boban 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi 123 29%, boban 71%.
Messi 123 - boban 2:0