Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:21
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.11 [del]
  • Stadion: Prof Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3015
Prof boban
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Möckli rent richting de bal. Jenny verovert de bal door een tackle van achteren. Stöckli rent richting de bal. Stöckli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - boban 1:0

6e minuut.
Roussey is nu in balbezit. Stöckli onderschept slim de pass. Möckli rent richting de bal. Jenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stöckli onderschept slim de pass. Tochtermann met een sublieme pass. Klungelig pakt Bühler de bal. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zarn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salvati komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Del Curto onderschept slim de pass. Del Curto geeft een hoge lob. Stöckli rent richting de bal. Stöckli draait met de bal, schiet en ... Schneeberger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - boban 2:0

26e minuut.
Möckli geeft de bal voor. Inworp. Mahler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stöckli is nu in balbezit. Stöckli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothenbuhler onderschept slim de pass. Rothenbuhler geeft de bal voor. Bühler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prof 32%, boban 68%.
Prof - boban 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Spielmann de bal. Spielmann passt de bal in één keer door. Bühler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühler schiet op doel. De Tomaso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mahler heeft problemen om de bal te vangen. Tochtermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahler geeft een lange en hoge pass. Wander is nu in balbezit. Wander geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pfander raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

69e minuut.
Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey passt de bal zonder na te denken. Isenschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenny onderschept slim de pass. Jenny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tochtermann is nu in balbezit. Stöckli verovert de bal door een tackle van achteren. Stöckli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jenny de bal. Jenny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prof - boban 3:0

84e minuut.
Dornauer passt de bal in één keer door. Roussey heeft problemen om de bal te vangen. Egger probeert naar een medespeler te passen. Jenny is nu in balbezit. Jenny draait met de bal, schiet en ... Schneeberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prof 40%, boban 60%.
Prof - boban 3:0