Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Wadenkrampf FC Freebirds
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 30
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Klein passt de bal in één keer door. Manfreda rent richting de bal. Simmen begaat een overtreding. Manfreda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manfreda komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Simmen rent richting de bal. Senti verovert de bal door een tackle van achteren. Senti speelt de bal door. Manfreda rent richting de bal. Manfreda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Simmen passt de bal zonder na te denken. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Clown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Wadenkrampf - FC Freebirds 0:1

12e minuut.
Simmen passt de bal met de wreef. Ochsner rent richting de bal. Ochsner passt de bal in één keer door. Lechner rent richting de bal. Lechner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Wadenkrampf - FC Freebirds 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Rimmer de bal. Simmen is nu in balbezit. Simmen passt de bal met de wreef. Lechner rent richting de bal. Lechner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Wadenkrampf - FC Freebirds 0:3

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oligati met een snelle inworp. Som onderschept slim de pass. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner schiet op doel. Rüfenacht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochsner is nu in balbezit. Ochsner passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Lechner de bal onder controle te krijgen. Rüfenacht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Oligati met de inworp. Füllemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Füllemann speelt de bal door. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Ochsner is nu in balbezit. Füllemann onderschept slim de pass. Füllemann passt de bal met de wreef. Lechner is nu in balbezit. Lechner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tschopp heeft problemen om de bal te vangen. Klein is nu in balbezit. Klein geeft een hoge lob. Manfreda rent richting de bal. Manfreda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Wadenkrampf 73%, FC Freebirds 27%.
Torpedo Wadenkrampf - FC Freebirds 0:3

48e minuut.
Manfreda rent richting de bal. Oligati begaat een overtreding. Manfreda raakt geblesseerd tijdens het duel. Oligati probeert naar een medespeler te passen. Rimmer met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Nyfenegger komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Ochsner de bal onder controle te krijgen. Füllemann is nu in balbezit. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Füllemann onderschept slim de pass. Füllemann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Schifferli geeft de bal voor. Oligati met een sublieme pass. Klungelig pakt Schmid de bal. Füllemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Füllemann draait met de bal, schiet en ... Rüfenacht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Ochsner de bal. Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen passt de bal zonder na te denken. Füllemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Füllemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Wadenkrampf - FC Freebirds 0:4

87e minuut.
Mischler passt de bal met de wreef. Rimmer met een sublieme pass. Mischler met een sublieme pass. Füllemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Füllemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Clown geeft een hoge lob. Inworp. Gabenthuler met de inworp. Tschopp is nu in balbezit. Tschopp geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Wadenkrampf 72%, FC Freebirds 28%.
Torpedo Wadenkrampf - FC Freebirds 0:4