Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SICILIA CH VC Montreux
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Lalín geeft een lange en hoge pass. Clown kan de bal niet met de borst controleren. Clown speelt de bal door. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann schiet op doel. Kaloshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Stohler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stohler geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gini de bal onder controle te krijgen. Müntschi rent richting de bal. Müntschi haalt uit met een fantastische trap. Luzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bartlomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartlomé speelt de bal door. Lalín rent richting de bal. Clown onderschept slim de pass. Clown schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - VC Montreux 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Lalín de bal. Beullens probeert naar een medespeler te passen. Lalín is nu in balbezit. Clown verovert de bal door een tackle van achteren. Clown haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Clown passt de bal met de wreef. Ribi rent richting de bal. Bachmann onderschept slim de pass. Bachmann haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - VC Montreux 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SICILIA CH 68%, VC Montreux 32%.
SICILIA CH - VC Montreux 0:2

56e minuut.
Casado rent richting de bal. Lauterburg rent richting de bal. Lauterburg passt de bal in één keer door. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - VC Montreux 0:3

60e minuut.
Lauterburg is nu in balbezit. Casado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lauterburg raakt geblesseerd tijdens het duel. Kobel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Casado de bal. Szulca geeft een lange en hoge pass. Müntschi is nu in balbezit. Müntschi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SICILIA CH 56%, VC Montreux 44%.
SICILIA CH - VC Montreux 0:3