Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St. Gallen Athletic FC Fortuna St. Gallen
SGA Tactiek Fortuna 3
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Loockx speelt de bal door. Beltrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrami passt de bal in één keer door. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... Herren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Szánthó de bal. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 1:0

8e minuut.
Beltrami rent richting de bal. Beltrami probeert naar een medespeler te passen. Szánthó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szánthó schiet op doel. Herren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 2:0

11e minuut.
Daar is Beltrami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltrami passt de bal zonder na te denken. Saucedo rent richting de bal. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 3:0

17e minuut.
Pfeffer rent richting de bal. Platt onderschept slim de pass. Platt geeft een lange en hoge pass. Szánthó is nu in balbezit. Szánthó schiet op doel. Herren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 4:0

21e minuut.
Martínez Mina onderschept slim de pass. Martínez Mina probeert naar een medespeler te passen. Saucedo rent richting de bal. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Leeuwin rent richting de bal. Szánthó is nu in balbezit. Leeuwin is nu in balbezit. Szánthó is nu in balbezit. Szánthó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Beltrami speelt de bal door. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szánthó is nu in balbezit. Szánthó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leeuwin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 5:0

24e minuut.
Leeuwin is nu in balbezit. Schreiber begaat een overtreding. Leeuwin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schreiber speelt de bal door. Martínez Mina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Saucedo is nu in balbezit. Szánthó is nu in balbezit. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin schiet op doel. Herren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 6:0

33e minuut.
Saucedo passt de bal met de wreef. Beltrami is nu in balbezit. Beltrami passt de bal zonder na te denken. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 7:0

33e minuut.
Burga komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Cadisch geeft de bal voor. Imglück bereikt de bal nog maar net als eerste. Imglück speelt de bal door. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 8:0

39e minuut.
Grosso geeft een lange en hoge pass. Platt kan de bal niet met de borst controleren. Platt geeft een lange en hoge pass. Szánthó is nu in balbezit. Szánthó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 9:0

41e minuut.
Inworp. Beltrami met de inworp. Martínez Mina heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Mina geeft een hoge lob. Saucedo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Saucedo schiet op doel. Leeuwin probeert de bal aan de voet te houden. Cadisch kopt de bal weg. Beltrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrami geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Leeuwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Mina is nu in balbezit. Martínez Mina passt de bal zonder na te denken. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Gallen Athletic 28%, FC Fortuna St. Gallen 72%.
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 9:0

52e minuut.
Loockx met de inworp. Platt is nu in balbezit. Platt geeft een hoge lob. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo draait met de bal, schiet en ... Herren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martínez Mina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Rochat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrami met de inworp. Martínez Mina is nu in balbezit. Martínez Mina geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 10:0

58e minuut.
Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx geeft een hoge lob. Martínez Mina met een sublieme pass. Leeuwin heeft problemen om de bal te vangen. Leeuwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 11:0

61e minuut.
Szánthó rent richting de bal. Szánthó passt de bal zonder na te denken. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap. Herren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Cuvillier komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Loockx met de inworp. Martínez Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mina speelt de bal door. Saucedo rent richting de bal. Saucedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 12:0

68e minuut.
Leduc rent richting de bal. Szánthó verovert de bal door een tackle van achteren. Szánthó passt de bal met de wreef. Martínez Mina rent richting de bal. Martínez Mina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 13:0

71e minuut.
Cadisch geeft de bal voor. Beltrami probeert de bal met de borst te controleren. Rochat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochat geeft een lange en hoge pass. Beltrami geeft een lange en hoge pass. Herren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Beltrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrami passt de bal zonder na te denken. Leeuwin rent richting de bal. Saucedo rent richting de bal. Saucedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 14:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Mina met een snelle inworp. Saucedo is nu in balbezit. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Martínez Mina kopt de bal weg. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo passt de bal met de wreef. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Rochat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrami met de inworp. Martínez Mina is nu in balbezit. Martínez Mina geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Martínez Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo is nu in balbezit. Szánthó is nu in balbezit. Szánthó schiet op doel. Herren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 15:0

87e minuut.
Leduc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rösti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Gallen Athletic 23%, FC Fortuna St. Gallen 77%.
St. Gallen Athletic - FC Fortuna St. Gallen 15:0