Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lough Allen Alte Meister
Reli Tactiek 352
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 38
good Schieten weak
good Passen adequate
solid Verdedigen average


4e minuut.
Sanches rent richting de bal. Karaś onderschept slim de pass. Karaś passt de bal zonder na te denken. Lobsinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobsinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Cominguez de bal. Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Tekiela is nu in balbezit. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway draait met de bal, schiet en ... Lerch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Gaudenz rent richting de bal. Gaudenz passt de bal in één keer door. Rangelov geeft de bal voor. Holloway krijgt zijn hoofd ertegen. Lerch probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kousis speelt de bal door. Rangelov heeft problemen om de bal te vangen. Rangelov met een sublieme pass. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - Alte Meister 1:0

13e minuut.
Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache geeft een hoge lob. Tekiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Furlani passt de bal in één keer door. Lobsinger rent richting de bal. Oberstraß tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oberstraß krijgt een gele kaart. Lobsinger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lobsinger kan niet meer verder spelen. Schumacher komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Klungelig pakt Rangelov de bal. Rangelov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Holloway de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ... Lerch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - Alte Meister 2:0

27e minuut.
Oberstraß geeft de bal voor. Rangelov kopt de bal weg. Holloway is nu in balbezit. Daar is Holloway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holloway draait met de bal, schiet en ... Lerch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Zubizarreta geeft de bal voor. Schumacher kopt de bal weg. Kousis is nu in balbezit. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 36%, Alte Meister 64%.
Fc Lough Allen - Alte Meister 2:0

49e minuut.
Inworp. Kousis met de inworp. Schumacher rent richting de bal. Rangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Rangelov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas geeft een hoge lob. Furlani kopt de bal weg. Gaudenz is nu in balbezit. Gaudenz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - Alte Meister 3:0

59e minuut.
Cominguez kan de bal niet met de borst controleren. Gaudenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov speelt de bal door. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Schumacher rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schumacher met de inworp. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tache probeert naar een medespeler te passen. Rangelov geeft een hoge lob. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousis begaat een overtreding. Schumacher raakt geblesseerd tijdens het duel. Furlani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 43%, Alte Meister 57%.
Fc Lough Allen - Alte Meister 3:0