Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:46
  • Competitiewedstrijd: I-divisioona.01
  • Stadion: Finski
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20840
Mágico Klubi FC Monkeys
RibS Tactiek 532 TKL
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 48
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gąsiewski met de inworp. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara onderschept slim de pass. Basara geeft een lange en hoge pass. Januška geeft de bal voor. Pytlasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Urs probeert naar een medespeler te passen. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski speelt de bal door. Moyá rent richting de bal. Moyá haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Uluer verovert de bal door een tackle van achteren. Dramić onderschept slim de pass. Dramić geeft de bal voor. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Vodenicharov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bùi Chiến kopt de bal weg. Basara heeft problemen om de bal te vangen. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap. Pytlasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luukka heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Accorso speelt de bal door. Bùi Chiến is nu in balbezit. Bùi Chiến passt de bal met de wreef. Anthonissen is nu in balbezit. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bùi Chiến met een sublieme pass. Urs rent richting de bal. Urs passt de bal met de wreef. Anthonissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap. Pytlasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Basara met een sublieme pass. Uluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Accorso onderschept slim de pass. Accorso geeft de bal voor. Anthonissen is nu in balbezit. Pytlasiński bokst de bal weg. Anthonissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - FC Monkeys 1:0

23e minuut.
Accorso probeert de bal aan de voet te houden. Bùi Chiến probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pytlasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Urs speelt de bal door. Bùi Chiến rent richting de bal. Bùi Chiến passt de bal zonder na te denken. Anthonissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonissen draait met de bal, schiet en ... Pytlasiński bokst de bal weg.

28e minuut.
Januška geeft de bal voor. Inworp. Saarenkoski met de inworp. Sharonov rent richting de bal. Sharonov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inkeroinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elovaara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Accorso. Accorso krijgt een gele kaart. Elovaara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elovaara met een snel genomen vrije trap. Uluer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bùi Chiến passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Urs de bal. Urs speelt de bal door. Moyá rent richting de bal. Moyá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágico Klubi 39%, FC Monkeys 61%.
Mágico Klubi - FC Monkeys 1:0

66e minuut.
Klungelig pakt Elovaara de bal. Accorso is nu in balbezit. Accorso probeert naar een medespeler te passen. Moyá bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágico Klubi 45%, FC Monkeys 55%.
Mágico Klubi - FC Monkeys 1:0