Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuopion Narukerä London rats
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Räihälä kopt de bal weg. Harjunpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Monni begaat een overtreding. Harjunpää raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Harjunpää kan niet meer verder spelen. Saari komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Huumo is nu in balbezit. Huumo probeert naar een medespeler te passen. Taiminen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiminen geeft een lange en hoge pass. Ruissalo kopt de bal weg. Vuohila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vuohila niet meer kan verder spelen. Tammisaari komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Ahl kopt de bal weg. Tarhala kan de bal niet met de borst controleren. Saari bereikt de bal nog maar net als eerste. Räihälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Räihälä draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Uski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uski passt de bal met de wreef. Tupanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - London rats 1:0

18e minuut.
Tuomenpuro rent richting de bal. Tuomenpuro met een sublieme pass. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen haalt uit met een fantastische trap. Peuraharju werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - London rats 2:0

34e minuut.
Tupanen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahl. Tupanen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarhala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tupanen rent richting de bal. Tupanen haalt uit met een fantastische trap. Peuraharju maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - London rats 3:0

39e minuut.
Haataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Räihälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Haataja is nu in balbezit. Haataja haalt uit met een fantastische trap. Nevakanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mastonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahl verovert de bal door een tackle van achteren. Ahl met een sublieme pass. Räihälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Räihälä draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 63%, London rats 37%.
Kuopion Narukerä - London rats 3:0

46e minuut.
Haataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haataja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haataja krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Huhtamäki speelt de bal door. Pekkarinen is nu in balbezit. Pekkarinen passt de bal met de wreef. Tupanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Haataja onderschept slim de pass. Monni is nu in balbezit. Haataja onderschept slim de pass. Haataja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - London rats 3:1

81e minuut.
Haataja rent richting de bal. Haataja met een sublieme pass. Daar is Monni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Räihälä is nu in balbezit. Räihälä haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 44%, London rats 56%.
Kuopion Narukerä - London rats 3:1