Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyvinkään Ponnistus Yhden Kysähdyksen Taktiikka
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 27.9
adequate Schieten weak
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Luoma-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiska begaat een overtreding. Luoma-aho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kyrölä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vallinkorpi kopt de bal weg. Rantaheimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luoma-aho is nu in balbezit. Luoma-aho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyvinkään Ponnistus - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 1:0

3e minuut.
Ikonen rent richting de bal. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala passt de bal zonder na te denken. Schufer is nu in balbezit. Schufer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hyvinkään Ponnistus - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 1:1

7e minuut.
Ciafrè onderschept slim de pass. Viertala is nu in balbezit. Viertala passt de bal met de wreef. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ciafrè speelt de bal door. Schufer rent richting de bal. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer is nu in balbezit. Schufer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Viertala controleert de bal met de borst. Ciafrè geeft de bal voor. Saarentaus is nu in balbezit. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Huhmarniemi rent richting de bal. Huhmarniemi geeft een lange en hoge pass. Ciafrè kopt de bal weg. Schufer is nu in balbezit. Schufer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fidelus verovert de bal door een tackle van achteren. Fidelus geeft een lange en hoge pass. Schufer kopt de bal weg. Viertala rent richting de bal. Viertala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Heiska geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vallinkorpi met een snelle inworp. Matomäki is nu in balbezit. Matomäki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyvinkään Ponnistus - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 2:1

30e minuut.
Marjanen met een harde bal richting middenveld. Ciafrè kopt de bal weg. Saarentaus rent richting de bal. Schufer verovert de bal door een tackle van achteren. Schufer draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Matomäki met een sublieme pass. Luoma-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè begaat een overtreding. Luoma-aho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matomäki wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Halinen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Metsärinne komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kyrölä bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala verovert de bal door een tackle van achteren. Sarasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala onderschept slim de pass. Viertala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyvinkään Ponnistus 65%, Yhden Kysähdyksen Taktiikka 35%.
Hyvinkään Ponnistus - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 2:1

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Schufer de bal onder controle te krijgen. Sarasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer onderschept slim de pass. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Korkalainen passt de bal met de wreef. Kyrölä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyrölä passt de bal in één keer door. Schufer rent richting de bal. Schufer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Korkalainen probeert de bal met de borst te controleren. Viertala is nu in balbezit. Viertala passt de bal zonder na te denken. Schufer rent richting de bal. Schufer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Kyrölä bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer onderschept slim de pass. Viertala is nu in balbezit. Schufer is nu in balbezit. Schufer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hyvinkään Ponnistus - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 2:2

59e minuut.
Metsärinne is nu in balbezit. Ciafrè bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè geeft een hoge lob. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Huhmarniemi probeert naar een medespeler te passen. Schufer rent richting de bal. Schufer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Viertala de bal. Viertala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Metsärinne geeft een hoge lob. Lehto heeft problemen om de bal te vangen. Mäkelänaho onderschept slim de pass. Luoma-aho rent richting de bal. Luoma-aho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Marjanen geeft de bal voor. Inworp. Huhmarniemi met een snelle inworp. Viertala is nu in balbezit. Viertala speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kyrölä met een sublieme pass. Metsärinne is nu in balbezit. Ciafrè geeft een hoge lob. Schufer is nu in balbezit. Schufer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Huusko met een sublieme pass. Ciafrè heeft problemen om de bal te vangen. Sarasalmi is nu in balbezit. Ciafrè is nu in balbezit. Ciafrè haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kyrölä passt de bal in één keer door. Fidelus bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoma-aho onderschept slim de pass. Luoma-aho schiet op doel. Rantaheimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyvinkään Ponnistus - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyvinkään Ponnistus 68%, Yhden Kysähdyksen Taktiikka 32%.
Hyvinkään Ponnistus - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 3:2