Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porvoon Myyrät Harjavallan IFK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


40e minuut.
Kurri is nu in balbezit. Kurri passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Hyypiä de bal onder controle te krijgen. Vuorenkoski is nu in balbezit. Vuorenkoski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Myllyperä verovert de bal door een tackle van achteren. Mieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiminen begaat een overtreding. Taiminen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porvoon Myyrät 47%, Harjavallan IFK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porvoon Myyrät - Harjavallan IFK 0:0

53e minuut.
Taiminen onderschept slim de pass. Taiminen met een sublieme pass. Kurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso onderschept slim de pass. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ... Särkijärvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pyörret bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyörret geeft een lange en hoge pass. Haltia is nu in balbezit. Niittylaakso verovert de bal door een tackle van achteren. Niittylaakso schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porvoon Myyrät 47%, Harjavallan IFK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porvoon Myyrät - Harjavallan IFK 0:0