Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital Soldiers FC Real MM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Niemi onderschept slim de pass. Niemi passt de bal zonder na te denken. Vainiomaa is nu in balbezit. Palomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Palomäki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Soldiers FC - Real MM 1:0

11e minuut.
Pirkola rent richting de bal. Pirkola passt de bal in één keer door. Ylänen is nu in balbezit. Ylänen schiet op doel. Kekkonen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Niemi met de inworp. Vainiomaa is nu in balbezit. Vainiomaa speelt de bal door. Pirkola rent richting de bal. Pirkola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Digital Soldiers FC - Real MM 1:1

27e minuut.
Myllyperä is nu in balbezit. Ylänen verovert de bal door een tackle van achteren. Pirkola is nu in balbezit. Ylänen rent richting de bal. Ylänen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Välitalo onderschept slim de pass. Marku is nu in balbezit. Palomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Palomäki schiet op doel. Rantanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Soldiers FC - Real MM 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital Soldiers FC 46%, Real MM 54%.
Digital Soldiers FC - Real MM 2:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarkka met een snelle inworp. Pirkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkola haalt uit met een fantastische trap. Kekkonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Digital Soldiers FC - Real MM 2:2

51e minuut.
Vainiomaa kopt de bal weg. Klungelig pakt Ylänen de bal. Salmenkallio rent richting de bal. Pirkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Välitalo geeft de bal voor. Paakkala is nu in balbezit. Paakkala schiet op doel. Rantanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Marku de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Soldiers FC - Real MM 3:2

76e minuut.
Kekkonen trapt de bal weg van het doel. Rantaharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautavuo begaat een overtreding. Rautavuo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital Soldiers FC 51%, Real MM 49%.
Digital Soldiers FC - Real MM 3:2