Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porvoon Myyrät Real MM
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Soronen passt de bal in één keer door. Holttinen is nu in balbezit. Holttinen geeft een lange en hoge pass. Pirkola is nu in balbezit. Pirkola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Mieto de bal. Vainiomaa verovert de bal door een tackle van achteren. Vainiomaa probeert naar een medespeler te passen. Ylänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylänen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Niemi rent richting de bal. Mieto is nu in balbezit. Niemi begaat een overtreding. Niemi krijgt een gele kaart. Mieto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soronen komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Syväjärvi trapt de bal weg. Soronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiomaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soronen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soronen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rantanen bokst de bal weg. Niittylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porvoon Myyrät - Real MM 1:0

33e minuut.
Ylänen is nu in balbezit. Soronen onderschept slim de pass. Soronen met een sublieme pass. Niittylaakso is nu in balbezit. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Niemi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pirkola de bal. Pirkola met een sublieme pass. Ylänen is nu in balbezit. Ylänen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Niemenaho rent richting de bal. Vuorenkoski onderschept slim de pass. Vuorenkoski geeft een hoge lob. Myllyperä is nu in balbezit. Myllyperä geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porvoon Myyrät 48%, Real MM 52%.
Porvoon Myyrät - Real MM 1:0

49e minuut.
Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi passt de bal in één keer door. Pirkola met een sublieme pass. Vuorenkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenkoski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rantanen trapt de bal weg van het doel. Soronen geeft de bal voor. Syväjärvi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mieto de bal. Mieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Hirsikangas onderschept slim de pass. Soronen geeft de bal voor. Niemi is nu in balbezit. Niittylaakso verovert de bal door een tackle van achteren. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ... Rantanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Vuorenkoski met een snelle inworp. Mieto heeft problemen om de bal te vangen. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieto verovert de bal door een tackle van achteren. Mieto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihinen passt de bal zonder na te denken. Mieto probeert naar een medespeler te passen. Niittylaakso rent richting de bal. Niittylaakso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Soronen kopt de bal weg. Niemi met een sublieme pass. Ylänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkola rent richting de bal. Pirkola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porvoon Myyrät 31%, Real MM 69%.
Porvoon Myyrät - Real MM 1:0