Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harjavallan IFK Digital Soldiers FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Kotamäki met een sublieme pass. Daar is Salmenkallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmenkallio met een sublieme pass. Palomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomäki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Välitalo is nu in balbezit. Rintala onderschept slim de pass. Rintala geeft een lange en hoge pass. Savonen rent richting de bal. Savonen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Välitalo is nu in balbezit. Rajanummi verovert de bal door een tackle van achteren. Rajanummi speelt de bal door. Daar is Savonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hyypiä probeert naar een medespeler te passen. Haltia heeft problemen om de bal te vangen. Haltia geeft een hoge lob. Savonen rent richting de bal. Savonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harjavallan IFK - Digital Soldiers FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harjavallan IFK 58%, Digital Soldiers FC 42%.
Harjavallan IFK - Digital Soldiers FC 1:0

52e minuut.
Surkka kopt de bal weg. Haltia rent richting de bal. Palomäki is nu in balbezit. Välitalo rent richting de bal. Välitalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harjavallan IFK - Digital Soldiers FC 1:1

55e minuut.
Välitalo rent richting de bal. Välitalo passt de bal in één keer door. Palomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomäki haalt uit met een fantastische trap. Kotamäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Elomaa met een sublieme pass. Daar is Nyrönen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyrönen geeft de bal voor. Välitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välitalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harjavallan IFK - Digital Soldiers FC 1:2

69e minuut.
Haltia geeft de bal voor. Nordbäck geeft een hoge lob. Surkka rent richting de bal. Palomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Palomäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harjavallan IFK - Digital Soldiers FC 1:3

76e minuut.
Mäntyniemi geeft een lange en hoge pass. Savonen kopt de bal weg. Klungelig pakt Myllyperä de bal. Välitalo is nu in balbezit. Välitalo draait met de bal, schiet en ... Kotamäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harjavallan IFK 55%, Digital Soldiers FC 45%.
Harjavallan IFK - Digital Soldiers FC 1:3