Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harjavallan IFK FC Lahti United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Tähkänheimo rent richting de bal. Tähkänheimo probeert naar een medespeler te passen. Hyypiä rent richting de bal. Riihikankare verovert de bal door een tackle van achteren. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Blomqvist kopt de bal weg. Teivonen rent richting de bal. Teivonen passt de bal zonder na te denken. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rintala verovert de bal door een tackle van achteren. Rintala probeert naar een medespeler te passen. Kurri rent richting de bal. Riihikankare verovert de bal door een tackle van achteren. Riihikankare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Savonen heeft problemen om de bal te vangen. Jokilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Blomqvist begaat een overtreding. Blomqvist krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Blomqvist onderschept slim de pass. Teivonen rent richting de bal. Teivonen passt de bal in één keer door. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Rintala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiukkanen met een snelle inworp. Teivonen is nu in balbezit. Teivonen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harjavallan IFK 65%, FC Lahti United 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harjavallan IFK - FC Lahti United 0:0

56e minuut.
Valpas speelt de bal door. Savonen heeft problemen om de bal te vangen. Blomqvist is nu in balbezit. Jokilehto onderschept slim de pass. Jokilehto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Blomqvist rent richting de bal. Rintala onderschept slim de pass. Rintala speelt de bal door. Lappalainen rent richting de bal. Lappalainen speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Peltoperä heeft problemen om de bal te vangen. Rintala rent richting de bal. Rintala geeft een hoge lob. Lappalainen is nu in balbezit. Lappalainen haalt uit met een fantastische trap. Okkolin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Harjavallan IFK - FC Lahti United 1:0

76e minuut.
Teivonen is nu in balbezit. Riihikankare rent richting de bal. Teivonen rent richting de bal. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Blomqvist heeft problemen om de bal te vangen. Blomqvist probeert naar een medespeler te passen. Riihikankare is nu in balbezit. Riihikankare schiet op doel. Kotamäki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harjavallan IFK - FC Lahti United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harjavallan IFK 42%, FC Lahti United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harjavallan IFK - FC Lahti United 1:1