Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampereen Voima Porvoon Myyrät
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Niittylaakso kan de bal niet met de borst controleren. Mieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ... Tenhunen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Voima - Porvoon Myyrät 0:1

4e minuut.
Vuorenkoski speelt de bal door. Mieto rent richting de bal. Mieto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niittylaakso de bal. Niittylaakso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Voima - Porvoon Myyrät 0:2

6e minuut.
Vahanen is nu in balbezit. Mieto verovert de bal door een tackle van achteren. Mieto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niittylaakso de bal. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mahlio met een sublieme pass. Daar is Tikkamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tikkamäki met een sublieme pass. Viljamaa heeft problemen om de bal te vangen. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Voima - Porvoon Myyrät 1:2

25e minuut.
Mahlio met een sublieme pass. Hannus is nu in balbezit. Tammivaara rent richting de bal. Hannus verovert de bal door een tackle van achteren. Hannus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Peltoluhta geeft de bal voor. Inworp. Myllyperä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mieto rent richting de bal. Mieto geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Voima - Porvoon Myyrät 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Voima 51%, Porvoon Myyrät 49%.
Tampereen Voima - Porvoon Myyrät 1:3

49e minuut.
Myllyperä passt de bal met de wreef. Peltoluhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltoluhta geeft de bal voor. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tammivaara is nu in balbezit. Tapaninen verovert de bal door een tackle van achteren. Tapaninen passt de bal in één keer door. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tammivaara geeft een lange en hoge pass. Peltoluhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltoluhta geeft een lange en hoge pass. Niittylaakso rent richting de bal. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mahlio met een sublieme pass. Viljamaa is nu in balbezit. Tapaninen is nu in balbezit. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap. Ollikainen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Voima 45%, Porvoon Myyrät 55%.
Tampereen Voima - Porvoon Myyrät 1:3