Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real MM Tampereen Voima
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tikkamäki onderschept slim de pass. Tikkamäki passt de bal in één keer door. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa schiet op doel. Marku probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Niemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi rent richting de bal. Viljamaa onderschept slim de pass. Viljamaa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Marku geeft een lange en hoge pass. Peltoluhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylänen is nu in balbezit. Ylänen haalt uit met een fantastische trap. Tenhunen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real MM - Tampereen Voima 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Niemi de bal. Pirkola rent richting de bal. Nevakari rent richting de bal. Pirkola verovert de bal door een tackle van achteren. Pirkola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pirkola probeert naar een medespeler te passen. Ylänen is nu in balbezit. Peltoluhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylänen verovert de bal door een tackle van achteren. Ylänen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Peltoluhta rent richting de bal. Peltoluhta geeft een hoge lob. Hannus probeert naar een medespeler te passen. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap. Rantanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Klungelig pakt Hannus de bal. Hannus geeft de bal voor. Niemenaho kopt de bal weg. Tapaninen is nu in balbezit. Tapaninen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rantaharju speelt de bal door. Peltoluhta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ylänen. Ylänen krijgt een gele kaart. Peltoluhta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peltoluhta met een snel genomen vrije trap. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real MM - Tampereen Voima 1:1

40e minuut.
Jauhopää verovert de bal door een tackle van achteren. Tapaninen is nu in balbezit. Tapaninen passt de bal in één keer door. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real MM - Tampereen Voima 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real MM 63%, Tampereen Voima 37%.
Real MM - Tampereen Voima 1:2

48e minuut.
Vahanen geeft een hoge lob. Niemenaho kopt de bal weg. Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi onderschept slim de pass. Niemi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Viljamaa rent richting de bal. Tapaninen rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Marku ... Strafschop! Marku krijgt een gele kaart. Tapaninen raakt geblesseerd tijdens het duel. Tapaninen neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salmiranta met een harde bal richting middenveld. Holttinen kopt de bal weg. Pirkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real MM - Tampereen Voima 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real MM 60%, Tampereen Voima 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real MM - Tampereen Voima 2:2