Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka Porvoon Myyrät
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Soronen passt de bal zonder na te denken. Ciafrè heeft problemen om de bal te vangen. Ciafrè passt de bal zonder na te denken. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hirsikangas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birling met een snelle inworp. Levo bereikt de bal nog maar net als eerste. Levo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Tammivaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levo verovert de bal door een tackle van achteren. Levo probeert naar een medespeler te passen. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Porvoon Myyrät 1:0

29e minuut.
Tammivaara passt de bal in één keer door. Soronen is nu in balbezit. Soronen passt de bal in één keer door. Niittylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Porvoon Myyrät 1:1

34e minuut.
Mieto kopt de bal weg. Levo is nu in balbezit. Schufer rent richting de bal. Schufer haalt uit met een fantastische trap. Ollikainen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Porvoon Myyrät 2:1

40e minuut.
Levo is nu in balbezit. Levo probeert naar een medespeler te passen. Schufer is nu in balbezit. Schufer draait met de bal, schiet en ... Ollikainen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Porvoon Myyrät 3:1

43e minuut.
Tihinen speelt de bal door. Vuorenkoski is nu in balbezit. Vuorenkoski probeert naar een medespeler te passen. Niittylaakso is nu in balbezit. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ... Rantaheimo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yhden Kysähdyksen Taktiikka 44%, Porvoon Myyrät 56%.
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Porvoon Myyrät 3:1

50e minuut.
Korkalainen rent richting de bal. Mieto onderschept slim de pass. Mieto speelt de bal door. Niittylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso haalt uit met een fantastische trap. Rantaheimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fidelus de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salonpuro met een harde bal richting middenveld. Huhmarniemi geeft een hoge lob. Schufer is nu in balbezit. Schufer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yhden Kysähdyksen Taktiikka 28%, Porvoon Myyrät 72%.
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Porvoon Myyrät 3:1