Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital Soldiers FC FC Lahti United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 22
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Okkolin trapt de bal weg. Teivonen kopt de bal weg. Salmenkallio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Salmenkallio geeft een hoge lob. Tähkänheimo geeft een lange en hoge pass. Salmenkallio probeert de bal aan de voet te houden. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare draait met de bal, schiet en ... Kekkonen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Laihinen onderschept slim de pass. Laihinen met een sublieme pass. Palomäki is nu in balbezit. Suorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Suorsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rautavuo is nu in balbezit. Rautavuo geeft een hoge lob. Tähkänheimo speelt de bal door. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Rautavuo de bal. Peltoperä is nu in balbezit. Peltoperä probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riihikankare de bal. Riihikankare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Soldiers FC - FC Lahti United 0:1

26e minuut.
Peltoperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Teivonen is nu in balbezit. Teivonen met een sublieme pass. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital Soldiers FC 64%, FC Lahti United 36%.
Digital Soldiers FC - FC Lahti United 0:1

75e minuut.
Tähkänheimo onderschept slim de pass. Teivonen is nu in balbezit. Teivonen passt de bal met de wreef. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Soldiers FC - FC Lahti United 0:2

81e minuut.
Tähkänheimo geeft een hoge lob. Hiukkanen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nordbäck. Hiukkanen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tähkänheimo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kekkonen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital Soldiers FC 57%, FC Lahti United 43%.
Digital Soldiers FC - FC Lahti United 0:2