Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mussalon Masit Fc vaihtopenkinlämmittäjät
Perustaktiikka Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Tapaninen onderschept slim de pass. Väliaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Väliaho met een sublieme pass. Hevonpää is nu in balbezit. Hevonpää schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussalon Masit - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 1:0

25e minuut.
Valtakoski rent richting de bal. Kivekäs rent richting de bal. Ruuttu begaat een overtreding. Ruuttu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kamara onderschept slim de pass. Kamara speelt de bal door. Suokonautio is nu in balbezit. Hevonpää onderschept slim de pass. Hevonpää draait met de bal, schiet en ... Komi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kallinen is nu in balbezit. Kallinen geeft een hoge lob. Rapola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantahalme onderschept slim de pass. Rantahalme haalt uit met een fantastische trap. Petäistö bokst de bal weg.

38e minuut.
Rapola geeft de bal voor. Hevonpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehmus is nu in balbezit. Hevonpää rent richting de bal. Hevonpää draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ruuttu is nu in balbezit. Ruuttu geeft een hoge lob. Daar is Vierikko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantasaari rent richting de bal. Rantasaari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussalon Masit 53%, Fc vaihtopenkinlämmittäjät 47%.
Mussalon Masit - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 1:0

52e minuut.
Rapola geeft de bal voor. Hevonpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtoniemi rent richting de bal. Hevonpää onderschept slim de pass. Hevonpää schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Väliaho de bal onder controle te krijgen. Kallinen rent richting de bal. Kallinen geeft de bal voor. Hevonpää is nu in balbezit. Hevonpää schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussalon Masit 45%, Fc vaihtopenkinlämmittäjät 55%.
Mussalon Masit - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 1:0