Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ilves Taipalsaaren Kisa
5-3-2 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ruusumäki is nu in balbezit. Viitamäki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lindblad. Lindblad krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lindblad met de inworp. Mertanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertanen passt de bal met de wreef. Pohjanpalo is nu in balbezit. Pohjanpalo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Reuna met een sublieme pass. Kukkola kopt de bal weg. Daar is Pitkäniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjanpalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanpalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ilves - Taipalsaaren Kisa 1:0

25e minuut.
Inworp. Lindblad met een snelle inworp. Ruusumäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertanen verovert de bal door een tackle van achteren. Mertanen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ylivuori raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jokipii komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ilves 59%, Taipalsaaren Kisa 41%.
FC Ilves - Taipalsaaren Kisa 1:0

52e minuut.
Tarkkala passt de bal in één keer door. Kukkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkola speelt de bal door. Pohjanpalo is nu in balbezit. Pohjanpalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jokipii rent richting de bal. Lehtomaa is nu in balbezit. Jokipii onderschept slim de pass. Kirkkomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkkomäki schiet op doel. Takasalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lindblad verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pitkäniemi de bal. Pohjanpalo is nu in balbezit. Pohjanpalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sironen geeft de bal voor. Daar is Kukkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Pitkäniemi zijn tegenspeler op de grond. Pitkäniemi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ilves 61%, Taipalsaaren Kisa 39%.
FC Ilves - Taipalsaaren Kisa 1:0