Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mussalon Masit TPV Tampere
Hyökkäävä Tactiek pullopallo
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 32.7
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Ilola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki passt de bal met de wreef. Vidlička rent richting de bal. Vidlička haalt uit met een fantastische trap. Petäistö probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussalon Masit - TPV Tampere 0:1

3e minuut.
Vidlička rent richting de bal. Vidlička speelt de bal door. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Petäistö probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussalon Masit - TPV Tampere 0:2

7e minuut.
Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Kallinen de bal. Vidlička rent richting de bal. Vidlička schiet op doel. Petäistö kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rojo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilola is nu in balbezit. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rojo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niemivaara komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ćmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kallinen de bal. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Petäistö bokst de bal weg.

32e minuut.
Korkeaniemi onderschept slim de pass. Nevanpää onderschept slim de pass. Nevanpää speelt de bal door. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Porwaniecki kopt de bal weg. Daar is Kivekäs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niemivaara. Niemivaara krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vidlička is nu in balbezit. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussalon Masit - TPV Tampere 0:3

39e minuut.
Pajukoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kananen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kananen geeft een hoge lob. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nevanpää met een snelle inworp. Herrala geeft de bal voor. Daar is Porwaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussalon Masit 78%, TPV Tampere 22%.
Mussalon Masit - TPV Tampere 0:3

52e minuut.
Kivekäs passt de bal met de wreef. Vidlička rent richting de bal. Kallinen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kallinen krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kananen passt de bal zonder na te denken. Kallinen is nu in balbezit. Vidlička tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidlička krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Vidlička rent richting de bal. Vidlička geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nevanpää de bal. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rapola is nu in balbezit. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki passt de bal in één keer door. Vidlička rent richting de bal. Vidlička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tyyskänen is nu in balbezit. Tyyskänen geeft een lange en hoge pass. Rapola bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Pajukoski passt de bal met de wreef. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vidlička is nu in balbezit. Vidlička draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Petäistö trapt de bal weg. Korkeaniemi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Nevanpää zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrala rent richting de bal. Herrala geeft de bal voor. Tyyskänen is nu in balbezit. Tyyskänen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussalon Masit 71%, TPV Tampere 29%.
Mussalon Masit - TPV Tampere 0:3