Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TPV Tampere Fc vaihtopenkinlämmittäjät
pullopallo Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 16.2
zeer goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ruuttu rent richting de bal. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Komi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Rantasaari de bal. Porwaniecki onderschept slim de pass. Vidlička rent richting de bal. Vidlička haalt uit met een fantastische trap. Komi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 2:0

4e minuut.
Daar is Kuqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki is nu in balbezit. Kuqi maakt een afschuwelijke overtreding. Kuqi krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kananen is nu in balbezit. Kananen passt de bal in één keer door. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Komi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 3:0

9e minuut.
Tyyskänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskänen probeert naar een medespeler te passen. Vidlička speelt de bal door. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 4:0

18e minuut.
Korkeaniemi passt de bal zonder na te denken. Tyyskänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskänen passt de bal in één keer door. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ćmich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Porwaniecki de bal. Vidlička rent richting de bal. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel. Komi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niemivaara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korkeaniemi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeaniemi onderschept slim de pass. Korkeaniemi speelt de bal door. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 5:0

27e minuut.
Ruusulaakso geeft een hoge lob. Kopteff rent richting de bal. Kopteff passt de bal zonder na te denken. Vidlička rent richting de bal. Vidlička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Suokonautio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemivaara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Komi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Inworp. Korkeaniemi met een snelle inworp. Tyyskänen rent richting de bal. Tyyskänen geeft de bal voor. Daar is Murtoniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vidlička speelt de bal door. Lehmus rent richting de bal. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki schiet op doel. Komi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Murtoniemi passt de bal in één keer door. Vidlička speelt de bal door. Porwaniecki is nu in balbezit. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička draait met de bal, schiet en ... Komi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Suokonautio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemivaara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidlička rent richting de bal. Vidlička schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPV Tampere 25%, Fc vaihtopenkinlämmittäjät 75%.
TPV Tampere - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 5:0

48e minuut.
Kananen met een sublieme pass. Vidlička rent richting de bal. Lehmus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidlička raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vidlička kan niet meer verder spelen. Korkeaniemi wilt de vrije trap nemen. Komi bokst de bal weg. Porwaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Porwaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 6:0

58e minuut.
Kuqi rent richting de bal. Kananen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuqi. Kuqi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Niemivaara geeft een lange en hoge pass. Korkeaniemi kopt de bal weg. Valtakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Komi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suokonautio kopt de bal weg. Daar is Ruuttu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Herrala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korkeaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeaniemi passt de bal met de wreef. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Suokonautio probeert de bal aan de voet te houden. Tyyskänen is nu in balbezit. Tyyskänen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kananen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kananen met een sublieme pass. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel. Komi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Valtakoski rent richting de bal. Tyyskänen verovert de bal door een tackle van achteren. Tyyskänen met een sublieme pass. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPV Tampere 23%, Fc vaihtopenkinlämmittäjät 77%.
TPV Tampere - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 6:0