Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät TPV Tampere
Normal Tactiek pullopallo
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 32.3
poor Schieten formidable
poor Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyyskänen met de inworp. Ruuttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Vidlička is nu in balbezit. Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - TPV Tampere 0:1

10e minuut.
Murtoniemi is nu in balbezit. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo met een sublieme pass. Daar is Vidlička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidlička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - TPV Tampere 0:2

12e minuut.
Korkeaniemi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ruuttu de bal onder controle te krijgen. Vidlička rent richting de bal. Vidlička haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Vidlička kopt de bal weg. Lehmus rent richting de bal. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki schiet op doel. Komi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - TPV Tampere 0:3

19e minuut.
Rantasaari speelt de bal door. Kuqi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porwaniecki. Kuqi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Herrala speelt de bal door. Rojo is nu in balbezit. Rojo passt de bal zonder na te denken. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Komi trapt de bal weg van het doel. Rantahalme kopt de bal weg. Daar is Murtoniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička passt de bal in één keer door. Daar is Lehmus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - TPV Tampere 0:4

36e minuut.
Pajukoski geeft een lange en hoge pass. Rojo is nu in balbezit. Rojo passt de bal in één keer door. Vidlička rent richting de bal. Vidlička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lehmus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyyskänen met een snelle inworp. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Valtakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskänen verovert de bal door een tackle van achteren. Tyyskänen met een sublieme pass. Daar is Porwaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kananen rent richting de bal. Kananen probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vaihtopenkinlämmittäjät 75%, TPV Tampere 25%.
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - TPV Tampere 0:4

51e minuut.
Murtoniemi rent richting de bal. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička draait met de bal, schiet en ... Komi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Daar is Vidlička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidlička passt de bal zonder na te denken. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Komi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - TPV Tampere 0:5

57e minuut.
Valtakoski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyyskänen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidlička rent richting de bal. Vidlička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pajukoski geeft een hoge lob. Lehmus heeft problemen om de bal te vangen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Suokonautio trapt de bal weg van het doel. Korkeaniemi kopt de bal weg. Kopteff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kananen verovert de bal door een tackle van achteren. Kananen geeft een lange en hoge pass. Komi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ruusulaakso geeft een hoge lob. Rojo is nu in balbezit. Rojo probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ruuttu geeft een hoge lob. Kananen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kananen speelt de bal door. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Korkeaniemi is nu in balbezit. Met opzet legt Kuqi zijn tegenspeler op de grond. Korkeaniemi raakt geblesseerd tijdens het duel. Korkeaniemi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rojo de bal. Rojo geeft een hoge lob. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - TPV Tampere 0:6

79e minuut.
Korkeaniemi passt de bal met de wreef. Lehmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - TPV Tampere 0:7

83e minuut.
Kopteff geeft de bal voor. Daar is Rantasaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kananen met een sublieme pass. Rojo heeft problemen om de bal te vangen. Rojo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vidlička heeft problemen om de bal te vangen. Vidlička passt de bal met de wreef. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Komi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - TPV Tampere 0:8

89e minuut.
Valtakoski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyyskänen met een snelle inworp. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vaihtopenkinlämmittäjät 87%, TPV Tampere 13%.
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - TPV Tampere 0:8