Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot Mussalon Masit
532 Tactiek Hyökkäävä
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 16.3
uitstekend Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Detond geeft een lange en hoge pass. Ilola kan de bal niet met de borst controleren. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 1:0

8e minuut.
Tapaninen speelt de bal door. Viitsalo geeft de bal voor. Daar is Ilola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen haalt uit met een fantastische trap. Petäistö kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Väliaho met een sublieme pass. Viitsalo rent richting de bal. Viitsalo passt de bal in één keer door. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen draait met de bal, schiet en ... Petäistö verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara speelt de bal door. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 2:0

12e minuut.
Tapaninen verovert de bal door een tackle van achteren. Tapaninen met een sublieme pass. Vaattovaara probeert naar een medespeler te passen. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petäistö trapt de bal weg. Tapaninen kopt de bal weg. Peipponen rent richting de bal. Peipponen geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 3:0

15e minuut.
Vaattovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara passt de bal zonder na te denken. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen draait met de bal, schiet en ... Petäistö werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 4:0

24e minuut.
Vaattovaara verovert de bal door een tackle van achteren. Vaattovaara geeft de bal voor. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 5:0

25e minuut.
Moisio speelt de bal door. Klungelig pakt Myllylahti de bal. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 6:0

30e minuut.
Hynninen passt de bal in één keer door. Viitsalo is nu in balbezit. Viitsalo speelt de bal door. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Detond geeft de bal voor. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilola rent richting de bal. Peipponen verovert de bal door een tackle van achteren. Peipponen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Moisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara onderschept slim de pass. Vaattovaara speelt de bal door. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen draait met de bal, schiet en ... Petäistö verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Tuohinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peipponen rent richting de bal. Peipponen geeft een lange en hoge pass. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Vaattovaara de bal. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti passt de bal met de wreef. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 23%, Mussalon Masit 77%.
Pallo-sepot - Mussalon Masit 7:0

46e minuut.
Ilola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuohinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Väliaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 8:0

47e minuut.
Tapaninen probeert naar een medespeler te passen. Ilola rent richting de bal. Ilola met een sublieme pass. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti passt de bal in één keer door. Ilola controleert de bal met de borst. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 9:0

51e minuut.
Viitsalo onderschept slim de pass. Viitsalo speelt de bal door. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen haalt uit met een fantastische trap. Petäistö maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 10:0

57e minuut.
Hynninen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rapola de bal. Detond speelt de bal door. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikko komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Viitsalo rent richting de bal. Viitsalo probeert naar een medespeler te passen. Detond probeert naar een medespeler te passen. Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto haalt uit met een fantastische trap. Petäistö bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 11:0

80e minuut.
Peipponen geeft een hoge lob. Daar is Moisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viitsalo rent richting de bal. Viitsalo geeft de bal voor. Klungelig pakt Ilola de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tuohinto neemt de hoekschop. Peipponen kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vierikko probeert de bal aan de voet te houden. Detond geeft een lange en hoge pass. Ilola heeft problemen om de bal te vangen. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Mussalon Masit 12:0

85e minuut.
Myllylahti probeert naar een medespeler te passen. Vaattovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peipponen de bal. Peipponen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 16%, Mussalon Masit 84%.
Pallo-sepot - Mussalon Masit 12:0