Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taipalsaaren Kisa Kuopion Veikot
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Tiensyrjä onderschept slim de pass. Viitamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiensyrjä onderschept slim de pass. Tiensyrjä haalt uit met een fantastische trap. Rantapalo probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pouttu probeert naar een medespeler te passen. Tarkkala is nu in balbezit. Virolainen is nu in balbezit. Hautaluoma onderschept slim de pass. Hautaluoma geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Virolainen passt de bal zonder na te denken. Ylivuori rent richting de bal. Hautaluoma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hautaluoma krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pouttu passt de bal in één keer door. Tiensyrjä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiensyrjä passt de bal in één keer door. Ruohomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruohomäki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipalsaaren Kisa 55%, Kuopion Veikot 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taipalsaaren Kisa - Kuopion Veikot 0:0

46e minuut.
Hautaluoma is nu in balbezit. Ylivuori verovert de bal door een tackle van achteren. Ylivuori met een sublieme pass. Kirkkomäki is nu in balbezit. Kirkkomäki haalt uit met een fantastische trap. Surakka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Pouttu kopt de bal weg. Annunen is nu in balbezit. Rantapalo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rantapalo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rantapalo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Annunen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Välikorpi probeert de bal aan de voet te houden. Aromaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Välikorpi maakt een afschuwelijke overtreding. Välikorpi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Aromaa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aromaa kan niet meer verder spelen. Tulikoura komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Viitamäki rent richting de bal. Pouttu onderschept slim de pass. Pouttu speelt de bal door. Ruohomäki rent richting de bal. Ruohomäki schiet op doel. Reuna bokst de bal weg.

72e minuut.
Pouttu probeert naar een medespeler te passen. Ruohomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusumäki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruusumäki krijgt een gele kaart. Ruohomäki raakt geblesseerd tijdens het duel. Tiensyrjä legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Janatuinen geeft een lange en hoge pass. Reuna met een sublieme pass. Klungelig pakt Pihala de bal. Kirkkomäki onderschept slim de pass. Kirkkomäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipalsaaren Kisa 57%, Kuopion Veikot 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taipalsaaren Kisa - Kuopion Veikot 0:0