Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuopion Veikot TPV Tampere
Normal Tactiek pullopallo
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 30.3
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Aaltola rent richting de bal. Aaltola geeft de bal voor. Kananen kopt de bal weg. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Veikot - TPV Tampere 0:1

6e minuut.
Viirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirre passt de bal in één keer door. Aromaa rent richting de bal. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Aaltola met een harde bal richting middenveld. Kananen kopt de bal weg. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel. Pihala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aaltola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrala met de inworp. Tyyskänen kan de bal niet met de borst controleren. Tyyskänen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička geeft de bal voor. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Aaltola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tyyskänen neemt de hoekschop. Daar is Porwaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemivaara is nu in balbezit. Niemivaara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Kananen de bal onder controle te krijgen. Tiensyrjä is nu in balbezit. Pajukoski begaat een overtreding. Pajukoski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tiensyrjä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hannola met een snel genomen vrije trap. Pomianowski speelt de bal door. Hannola bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Veikot - TPV Tampere 0:2

29e minuut.
Janatuinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskänen verovert de bal door een tackle van achteren. Tyyskänen geeft een hoge lob. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Veikot 69%, TPV Tampere 31%.
Kuopion Veikot - TPV Tampere 0:2

63e minuut.
Korkeaniemi heeft problemen om de bal te vangen. Matomäki rent richting de bal. Korkeaniemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Korkeaniemi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Korkeaniemi rent richting de bal. Porwaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Porwaniecki passt de bal met de wreef. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Annunen rent richting de bal. Niemivaara is nu in balbezit. Niemivaara passt de bal in één keer door. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Surakka trapt de bal weg van het doel. Tyyskänen kopt de bal weg. Klungelig pakt Porwaniecki de bal. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Matomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička passt de bal in één keer door. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Veikot - TPV Tampere 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Veikot 70%, TPV Tampere 30%.
Kuopion Veikot - TPV Tampere 0:3