Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot Kuopion Veikot
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 14.3
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


11e minuut.
Vainiotalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen passt de bal zonder na te denken. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vainiotalo met een snelle inworp. Koppinen geeft de bal voor. Heath rent richting de bal. Heath draait met de bal, schiet en ... Surakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Pihala de bal. Vaattovaara is nu in balbezit. Aaltola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vaattovaara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koppinen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kuopion Veikot 1:0

27e minuut.
Hannola bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen met een sublieme pass. Heath rent richting de bal. Heath schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vaattovaara passt de bal met de wreef. Vainiotalo geeft de bal voor. Koppinen kopt de bal weg. Heath rent richting de bal. Heath draait met de bal, schiet en ... Surakka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aaltola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaattovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara haalt uit met een fantastische trap. Surakka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kuopion Veikot 2:0

41e minuut.
Pihala geeft een hoge lob. Inworp. Isokorpi met de inworp. Heath rent richting de bal. Heath haalt uit met een fantastische trap. Surakka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kuopion Veikot 3:0

43e minuut.
Koppinen is nu in balbezit. Vaattovaara rent richting de bal. Vaattovaara passt de bal met de wreef. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pihala heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 42%, Kuopion Veikot 58%.
Pallo-sepot - Kuopion Veikot 3:0

58e minuut.
Koppinen geeft een lange en hoge pass. Daar is Heath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromaa begaat een overtreding. Aromaa krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metsäalho met de inworp. Matomäki is nu in balbezit. Vaattovaara onderschept slim de pass. Vaattovaara draait met de bal, schiet en ... Surakka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Hellevuo geeft een hoge lob. Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi geeft de bal voor. Vaattovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Annunen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viirre komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ruusulehto rent richting de bal. Ruusulehto geeft een hoge lob. Janatuinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara onderschept slim de pass. Vaattovaara schiet op doel. Surakka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kuopion Veikot 4:0

80e minuut.
Tiensyrjä is nu in balbezit. Heath onderschept slim de pass. Hannola rent richting de bal. Heath onderschept slim de pass. Heath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kuopion Veikot 5:0

82e minuut.
Vaattovaara met een sublieme pass. Daar is Heinikainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matomäki begaat een overtreding. Matomäki krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo passt de bal zonder na te denken. Vaattovaara is nu in balbezit. Vaattovaara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vaattovaara heeft problemen om de bal te vangen. Vaattovaara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vaattovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara passt de bal zonder na te denken. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kuopion Veikot 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 27%, Kuopion Veikot 73%.
Pallo-sepot - Kuopion Veikot 6:0